Çocuk & Ebeveyn Kaç tane çocuğunuz olacığını tahmin edelim mi? külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor @karlarkralicesii ile edicezz tabikissss Güncellemeler+1 yıl @karlarkralicesii karısı zıbarmış, iş başa düştü yine 🤧🤧 Kaç tane çocuğunuz olacığını tahmin edelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl edin mümkünse olmasın 1 4 Yorumla külllkedisi +1 yıl 1 tane kızınız olucak nur topu gibi Yorumla sadecekimmm +1 yıl hııııı kıs mııı Yorumla külllkedisi +1 yıl O da mı olmasın 🥺 Yorumla sadecekimmm +1 yıl ehhh bakıcas artık bilemiyorummmmmmmm Yorumla
Hayaaletkadınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Hadi bakalım prensesler 🙈 1 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Senin iki tane oğlun var ablam biliyorum Allah acılarını göstermesin 😅 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Biri senin gibi bir prenses ablası Rabbim sana da vaktinde hayırlı bir eşle nasip etsin inşallah bitanem 🙏❤ Yorumla
İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl 2 tane kız Yorumla İtalyanKürtt +1 yıl Hadi inşallah Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et bakalım :) 1 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl 2 tane ikiside kız Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Edin. 1 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl 2 tane kızın olucak Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 2 bebe Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Ebettt 1 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl 2 kız bir oğlan 3 tane Yorumla Bnçbn +1 yıl Ehheh iyimiş 😌 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Edin :d 1 6 Yorumla külllkedisi +1 yıl 2 tane oğlanın olcak aha Yorumla külllkedisi +1 yıl Aga* Yorumla Savagexx +1 yıl Kabul etmiyorum. Bir kız bir oğlan olacak Yorumla külllkedisi +1 yıl Dur dur ikiz olucak biri kız biri oğla Yorumla Savagexx +1 yıl Onlara kim bakıcak aw Allah korusun Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 1 bebe Yorumla
bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ebet 1 4 Yorumla külllkedisi +1 yıl 2 tane oğlun olacak Yorumla bunaldumyaa +1 yıl Ühü hyr hyr bir tane kızın olcak demeliydin 🥺 Yorumla külllkedisi +1 yıl Tamam hadi sana bir kız bir oğlan Yorumla bunaldumyaa +1 yıl Timam bu olar 😄💜 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sadece Sen Tahmin Eder Misin? Kardeşim Rica Etsem 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl 4 tane hepsi oğlan Yorumla RıfatŞen +1 yıl 4 Tane Oğlan Olsun Bakalım Teşekkür Ederim Kardeşim Saygılar 😊😇 Yorumla
filizzz06 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ett çok uçmayın hee 😅 0 3 Yorumla külllkedisi +1 yıl 2 ikiside kız Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 1 bebe Yorumla filizzz06 +1 yıl @karlarkralicesii 2 iyi 2 😅 Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 11 tane fırtlatcam her yerde ben olucak her yerde 0 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl 11 az kız max 20 tane çıkartman lazım Yorumla
κrσmσzσm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl sıfır deyin nolur. 0 4 Yorumla külllkedisi +1 yıl Bir tane oğlan Yorumla κrσmσzσm +1 yıl çıks 😠 Yorumla karlarkralicesii +1 yıl Iyi hadi sıfır olsun Yorumla κrσmσzσm +1 yıl @karlarkralicesii 💙💯 Yorumla
okyanusvebalik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla külllkedisi +1 yıl 3 tane kız Yorumla okyanusvebalik +1 yıl Yok yok erkek bebek severim Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 2 bebe Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 529 cevap paylaştı. edin bakalım 0 3 Yorumla külllkedisi +1 yıl 2 oğlan Yorumla İnce_Memed +1 yıl kız çocuklarını daha çok seviyorum nedense ama teşekkür ederim hayırlısı Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 3 bebe Yorumla
Bolga Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% +1 yıl Peki, edin bakalım. 0 3 Yorumla külllkedisi +1 yıl 3, üçüde erkek Yorumla Bolga +1 yıl Hani benim kız evladım? :/Bir kız bir de erkek diyerek işi tatlıya bağlayalım bence? :D Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 2 tane Yorumla
BeşiktAşklıHatunn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Buyrun 0 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl 2 tane biri kız biri oğlan Yorumla
Mobydisk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Edin merak ediyom 0 3 Yorumla külllkedisi +1 yıl 4 tane üçü kız biri oğlan Yorumla Mobydisk +1 yıl Ben nasıl bakıcam onlara hem biribirini döverler falan olmaz o 😂 Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 2 bebe Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl 3 tane hepsi kız Yorumla Mitroglu +1 yıl Oyyy kız çocuklarıni çok severim Yorumla
-sSToCkk- Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Edebilirsiniz. 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl 3 tane iki oğlan bir kız Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 2 bebe Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl edin bakalım 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl 2 tane bir kız bir oğlan Yorumla TheLostBoy +1 yıl hadi hayırlısı Yorumla
serbestişçi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl et bakalım 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl 3 tane kız Yorumla serbestişçi +1 yıl güzel Yorumla
DorukAli_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Benim tahmini sen yapar mısın 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Zaten arkım zıbarmış, iki tane ikiside oğlan Yorumla DorukAli_ +1 yıl Birini kız yap anlaşalım Yorumla
lRomeonunkırıkkalbil Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Haha olur. 0 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl İki tan ikiside kız Yorumla
sevmistim064 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Edin 0 4 Yorumla külllkedisi +1 yıl 3 tane hepsi oğlan Yorumla sevmistim064 +1 yıl fazla Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 2 bebe Yorumla sevmistim064 +1 yıl @karlarkralicesii ideal Yorumla
Merlo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Olir 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl 1 tan oğlan Yorumla Merlo +1 yıl 1 tanecik..😕 Yorumla
AReckless Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Edin 0 1 Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 3 bebe Yorumla
mustafacici21 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl tabi ki 0 2 Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 2 bebe Yorumla mustafacici21 +1 yıl inşallah Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Edin bakalım 0 2 Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 3 tne Yorumla Uzeyy +1 yıl @karlarkralicesii çok fazla 😔😔 Yorumla
Mercy0 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Ettttt 0 1 Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 1 tane Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Uyumadıysan et 0 1 Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 3 bebe Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl olur edin 0 1 Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 3 bebe Yorumla
Fılankes979 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yess 🙊 0 3 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 3 tane yaparız Yorumla karlarkralicesii +1 yıl @miroveteene_ 3 yaparız dedi 3 olsun hendbrbf Yorumla Fılankes979 +1 yıl @miroveteene_ ee ama gelin yok nasıl yapcan 🙊😂😂 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 706 cevap paylaştı. Hee. 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl İki tane ikiside kız Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 2 bebe Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Edin 0 3 Yorumla külllkedisi +1 yıl 2 tane biri kız biri oğlan içime doğdur Yorumla külllkedisi +1 yıl Doğdu* Yorumla Klastar +1 yıl Hadi inşallah Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Et bakalım egoist 0 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl Egoist degilim 😤 2 tane oğlan Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Lütfen 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl 3 tane iki kız bir oğlan Yorumla DevrimGenc +1 yıl Kızlar ile dünya turu oğlanı 18 yaşında evden atarım 😅 Yorumla
Bordomatojee Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Edin bakalım 0 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl 2 tane ikiside kız Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 491 cevap paylaştı. Ediniz 0 1 Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 3 bebe Yorumla
EmelPapatyaa Takip Et Xper 2 Yaş: 49 +1 yıl Ettt 1 4 Yorumla sevmistim064 +1 yıl resim şahane Yorumla Merlo +1 yıl Misafirler bahane ahsj Yorumla külllkedisi +1 yıl 1 tane kız Yorumla sevmistim064 +1 yıl Oldu bak Yorumla
attila_turan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Evet 0 3 Yorumla külllkedisi +1 yıl 3 tane hepsi oğlan Yorumla attila_turan +1 yıl İns. Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 2 bebe Yorumla
summertimesadness89 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl ett. 0 1 Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 2 bebe Yorumla
haileyx Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl et 🙃 0 2 Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 1 bebe Yorumla haileyx +1 yıl kız erkek Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bekliyorum 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl 1 tane oğlan Yorumla karlarkralicesii +1 yıl 2 bebe Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
edin mümkünse olmasın
1 tane kızınız olucak nur topu gibi
hııııı kıs mııı
O da mı olmasın 🥺
ehhh bakıcas artık bilemiyorummmmmmmm
Hadi bakalım prensesler 🙈
Senin iki tane oğlun var ablam biliyorum Allah acılarını göstermesin 😅
Biri senin gibi bir prenses ablası Rabbim sana da vaktinde hayırlı bir eşle nasip etsin inşallah bitanem 🙏❤
Et bakalım
2 tane kız
Hadi inşallah
Et bakalım :)
2 tane ikiside kız
Edin.
2 tane kızın olucak
2 bebe
Ebettt
2 kız bir oğlan 3 tane
Ehheh iyimiş 😌
Edin :d