ben uygun olduğumu düşünmüyorum hamile birini gördüğümde ya da çocuk emziren birini gördüğümde bile midem bulanıyor tiksinç geliyor hamile olduğumu onu doğurduğumu ve emzirdiğimi hayal bile edemiyorum büyütüp tüm sevgimi verebilirim ama doğurmak benlik değil sanırım bu yüzden evlatlık almak istiyorum sonuçta doğurmakla anne olunmuyor değil mi?
Sorunun cevabına gelecek olursak imkanı doğrultusunda her insanoğlu tıpkı doğup büyümesi gibi vakti gelince de evlenip yuvasını kurması elzem olan şeylerden. Tıpkı hayatın su içmek gibi değerli olan. Bu düşüncelerin de şimdilik yani öncesinde beliren şeyler gibi duruyor bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Doğurmak eylemiyle kimse zaten anne olmuyor o çocuğu sevip önemsemek mesele.
Her kadın doğurmak zorunda değil hatta doğru dürüst bakmayacaksa doğurmaması çok daha iyi.
Doğurmak doğuştan gelen bir yeti lakin annelik öyle değil. Hayvanlarda o iç güdü çok kuvvetliyken biz insanoğlu nankörlükte sınır bile tanımayız.
Sorunun cevabına gelecek olursak imkanı doğrultusunda her insanoğlu tıpkı doğup büyümesi gibi vakti gelince de evlenip yuvasını kurması elzem olan şeylerden. Tıpkı hayatın su içmek gibi değerli olan. Bu düşüncelerin de şimdilik yani öncesinde beliren şeyler gibi duruyor bence.
evet vijana işe yaracak o zaman bide çocuklar nasıl olacak
zorunda mı diyorum
isteyen doğurur zaten
doğurmak istemeyenler doğurmak zorunda değil
ama gerekli diye düşünüyorum
Doğurmayacaksa benim cocugu mu karım olmasınada gerek yokkk
Hayır değil ve her erkek te hamile bırakmak zorunda değil
Beni takip eder misin? Başka türlü özelden mesaj yazamıyorum.
Değil tercih meselesi
ilginç
ne ilginç?
sence?
burada soruları ben sorarım
ama sorman bi fayda vermedi
🙄
Hayir
Değil
Hayır
Hayır