peki ya siz?

önce derin bir nefes alırım :) içimden sakin ol eylül bağırma derim nefes al ver nefes al ver :D sinirli olurum ama çocuğa bağırmadan lütfen bir daha yapma derim :D
Eskiden olsa kesin kızardım diyebilirim,, ama şu an bir kız babasiyim ve asla bunu yapmam.. Olan olmuş, bende altına "bende seni kızım" yazardım,, bir süre biner, daha sonra satacaksam eğer tamiratini yaptırırdim,,
İzlediğim bir kısa film vardı, onun etkisi bende inanılmaz oldu,, o yüzden çocuklarımdan değerli olamaz hiçbir mal mülk
Ehem araba diyoz sonuçta dövmem ama konuşmam onla piskolojik baskı bi 10gün sonra sinirim geçer bakın sinirli değilimdir ama damara basanlara acayip öfkeliyimdir buda ona örnektir
Anlık tepki olarak kizabilirim ama kalbini incitmeyecek şekilde yaptığının doğru olmadığını anlatırdım 😄anne ve baba iletişimi çok önemli her hususta çok dikkatli olmak gerekir.
Cevap
11Cevap
Orada arana 5-8.000 dolar para değil ki kızsın bizim burada şamar manyağı yaparlar
:D:D:D:D arabamı çizen ellerini yerdim onun :D hayatta da boyatmam satana dek
poza bak ya elinde bıçakla tam Chucky :D
Benim çoçuğum o yaşta yabancı bir dilde yazı yazsa bırak kızmayı arabanın kapısını duvara asarım 😃
Canını yerim onun arabayı yaksa sorun olmaz
Teşekkür ederim
Iyi bir anne olacaksın belli
Inşallah
Teşekkür ederim ne yapayım evladım sonuçta ama babası aynı tepkiyi verirmi bilemiyorum
Çocuğum benim arabama i love my mom yazsa asla kızmam 😀boyatmam da,öyle kullanırım..
@miroveteene_ hı hı. Öyle 😀 herkeslere gösterecek işte beni sevdiğini. Ne isteyim daha
aynen öyle bırakırdım boyatmadan
Anlık öfkeyle kızardım ama sonra bişi yapmazdım.
canı sagolsun yaksın ısterse :D
:D :D
Çöpe atarım
Ehehehe
yaaaa çok tatlııı asla kızmazdım ki ben
Bögrüme sapla derdim
Ona bişey yapamam ama deliririm
Beraber daha fazlasını yapardık
Kızmam hiç
Yetimhane
Diverom ve evden ayarim
Arbsm mshedi