Magazin İlknur isminin yanına hangi isim yakışır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bade İlknur nasıl?Bir de bu ismi kimliğe yazdırmak çok sürer mi? İlknur isminin yanına hangi isim yakışır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
snowflake12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İlknur ismi kötü bence ama illa istiyorsan İlknur lina, mina falan olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl şu an ismim İlknur değiştirmek uzun sürer o yüzden ikinci isim ariyorum da Yorumla
Kitaproman12 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben olsam feride mervehalime zehrahatice edailknur fezadilara seda koyardım 0 0 Yorumla
DoğmayanGüneşim Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Tek isim kullanın 2 işim Zor olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla DoğmayanGüneşim +1 yıl Valla resmi yerlede mecbur iki ismi söylemek zorunda kalacak kız ve zaman kaybı 🙄tek isim her zaman iyidir ki kimse iki ismiyle hitap etmez. Yeğenim adı Mehmet Emir ama kimse Mehmet Emir demiyor sadece emir diyor 🤣 Yorumla
owlkitty Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 92% +1 yıl İlknur gül de güzel. Bade de hoş. 0 3 Yorumla oski35 +1 yıl Sen ne koyarrıdn Yorumla owlkitty +1 yıl @oski35 İlknur Gül daha çok hoşuma gitti. Yorumla oski35 +1 yıl var mı çocuğun Yorumla
oski35 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Çocuğunamı koyacaksın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kendim icin Yorumla oski35 +1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran +1 yıl İsmim İlknur ama sevmiyorum ismimi bu yüzden ikinci bı isim arıyorum İlknur Bade gibi Yorumla oski35 +1 yıl Bnce de gÜzel olur ama herke seni İlknur ile çağırır Yorumla Soran +1 yıl Yeni ortama girdiğim zaman kendimi Bade diye taniştiracagim Yorumla
hoşkokulubey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bebiş mi geliyor 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Hayır 🤭 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Kulağıma söyle utandın mı sen ☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl Daha evli değilim ki😂 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Anaaaa kız ne duruyorsun derhal koca bulucaz sana😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Daha okulum var ya Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Ooo sen bebiş yapana kadar yıllar geçer prenses 😃 Yorumla Soran +1 yıl Ama okul da çok uzun sürer 🙈 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl O zaman sana bebiş felan yok anca deftere bebiş resmi çiz sen prenses 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Onuda beceremiyorum 😂 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Dee gettt 😃😃😃 senden nasıl gelin olucak şimdi Yorumla Soran +1 yıl Muhteşem bı aşcıyım, doktor olmak istiyorum, ehliyet alcam, çocukluğum dan beri bebeklere bakıyorum 😉 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Bak çok güzel işler başarabilirsin ne uğraşıyorsun tekstil ile felan 😃 Yorumla Soran +1 yıl Tekstil ile ilgilenmiyorum okul okuyorum şu an 🤭Ay en önemlisi girdiğim ortama neşe saçarim ve herkes beni sever ☺️😆 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Neşeli prensesi tanımak istiyorum o zaman ☺️☺️☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İlknur ismi kötü bence ama illa istiyorsan İlknur lina, mina falan olabilir
şu an ismim İlknur değiştirmek uzun sürer o yüzden ikinci isim ariyorum da
Ben olsam
feride merve
halime zehra
hatice eda
ilknur feza
dilara seda koyardım
Tek isim kullanın 2 işim Zor olur
Neden?
Valla resmi yerlede mecbur iki ismi söylemek zorunda kalacak kız ve zaman kaybı 🙄tek isim her zaman iyidir ki kimse iki ismiyle hitap etmez. Yeğenim adı Mehmet Emir ama kimse Mehmet Emir demiyor sadece emir diyor 🤣
İlknur gül de güzel. Bade de hoş.
Sen ne koyarrıdn
@oski35 İlknur Gül daha çok hoşuma gitti.
var mı çocuğun
Çocuğunamı koyacaksın
Hayır kendim icin
Nasıl yani
İsmim İlknur ama sevmiyorum ismimi bu yüzden ikinci bı isim arıyorum İlknur Bade gibi
Bnce de gÜzel olur ama herke seni İlknur ile çağırır
Yeni ortama girdiğim zaman kendimi Bade diye taniştiracagim
Ata ilknur
süpermiş
Umsu
Şuanur
Zeynep olabilir
Yaz.
Nisa
Bebiş mi geliyor
Hayır 🤭
Kulağıma söyle utandın mı sen ☺️☺️
Daha evli değilim ki😂
Anaaaa kız ne duruyorsun derhal koca bulucaz sana😃😃
Daha okulum var ya
Ooo sen bebiş yapana kadar yıllar geçer prenses 😃
Ama okul da çok uzun sürer 🙈
O zaman sana bebiş felan yok anca deftere bebiş resmi çiz sen prenses 😃😃
Onuda beceremiyorum 😂
Dee gettt 😃😃😃 senden nasıl gelin olucak şimdi
Muhteşem bı aşcıyım, doktor olmak istiyorum, ehliyet alcam, çocukluğum dan beri bebeklere bakıyorum 😉
Bak çok güzel işler başarabilirsin ne uğraşıyorsun tekstil ile felan 😃
Tekstil ile ilgilenmiyorum okul okuyorum şu an 🤭
Ay en önemlisi girdiğim ortama neşe saçarim ve herkes beni sever ☺️😆
Neşeli prensesi tanımak istiyorum o zaman ☺️☺️☺️
Hira
Fahri
Bence kötü