Merhaba 5 aylık hamileyim hala düzenli olarak ağda yaptırıyorum çünkü en temiz ve hijyenik bana ağda geliyor ancak ERKEN DOĞUMU tetikliyormuş doğru mu acaba?
Kaç aylık hamilesin, bence düzenli olarak yaptırma
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
6. Aya giricem düzenli olarak 50 günde 1 yaptırıyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
50 gün normalmiş, kısa süre değil ama bence temizliğe çok takılma bu dönemde, traş makineleri var güzel temizliyor ayrıca, zaten ilişki yaşadığınıda sanmıyorum yani gerek yok ağdaya
Soran
+1 yıl
İlişki yaşıyorum ama ilişki için yapmıyorum makina jilet tüğ dökücü gibi şeyler yıllar yılı kullanmadım hijyenik değil ve görsel olarak da hoş bi görüntü olmuyor sonrasında ağda ile 1,5-2 aya yakın sürede çıkan kıllar jiletle 3 gün içinde tekrar beliriyor sevmem
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen bilirsin ama hamileliğine az kalmış bence ilişkiden kaçın, olası ters bir hareket veya yanlış pozisyon zarar verebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok yanıyormu canın
Evet özellikle son aylarda sanki daha çok hassaslaştı vücudum
Ya acımaya başladıysa riske atma çok uzarsa jiletle al bence
Yok sevmiyorum bana hijyenik gelmiyor görsel olarak dahil hoş değil alışık değilim
Ya evet hoş gözükmüyor hijjenikte değil ams çok canın yanıyorsa zorlama
ilk kez duydum dr sorun en mantiklisi
🌸🌸
Kaç aylık hamilesin, bence düzenli olarak yaptırma
6. Aya giricem düzenli olarak 50 günde 1 yaptırıyorum
50 gün normalmiş, kısa süre değil ama bence temizliğe çok takılma bu dönemde, traş makineleri var güzel temizliyor ayrıca, zaten ilişki yaşadığınıda sanmıyorum yani gerek yok ağdaya
İlişki yaşıyorum ama ilişki için yapmıyorum makina jilet tüğ dökücü gibi şeyler yıllar yılı kullanmadım hijyenik değil ve görsel olarak da hoş bi görüntü olmuyor sonrasında ağda ile 1,5-2 aya yakın sürede çıkan kıllar jiletle 3 gün içinde tekrar beliriyor sevmem
Sen bilirsin ama hamileliğine az kalmış bence ilişkiden kaçın, olası ters bir hareket veya yanlış pozisyon zarar verebilir
Sanmam ya eşimde sorun olmadı
6. Aydan sonra da yaptırmaya devam etti mi?
Evet hatta karnı iyice büyüyünce ben yaptım ona yani sadece son ay yapmadı
Anladım teşekkür ederim
Şimdiden Allah bağışlasın 😊
Cümlemizinkini amin 🤲🏻🙏🏻
Poponda kıl çıkıyor mu 🤣 🤣 🤣 soruya bak ya şimdi gördüm 🤣🤣
Kocana yaptırmayı düşünüyor musun 🤨
Hayır kuaför var eşime neden yaptırayım
Hamile kalınca bir süre sonra kendi oraya erişemiyo diye eşine yaptıranlar oluyormuş
Kuaföre gitmeyenler belki erişemeyince eşine yaptırıyor olabilir 🤔 ben kuaföre gidiyorum
Hep kuaföre mi yaptırıyordun peki
Evet hep kuaföre yaptırıyorum sorumla ne alakası var anlamadım?
Ya alakasız olacak ama bana çok garip geliyorda bu durum ondan sordum
Saçmalama yaa ne alakaa
🙏🏻🙏🏻
ömrümde bu kadar saçma bir şey duymadım
Alakası yok eşimde yapıyordu
6.7. Aydan sonra da yaptırdı mı?
Tabiki isterseniz tkp attın daha detaylı anlatıyım
Sağol cevabı aldım
Ne alakası var ama bunun
Fikir yürütmek gerekirse belki 7. Aydan sonra ağda esnasında can acıdığı için kasılmalar la beraber doğumu destekleyebilir diye düşünüyorum bende
Hep aynı kişi mi yapıyor pek aynı el hassasiyet mi
Elin hassasiyetiyle alakası yok hep aynı kişi yapıyor ama hamilelikte vücut daha hassas oluyor insanın canı daha çok acıyor
Dönemsel olarak eşin destek mi birliktelik le kasılmaalrı azalt
Sorumun yorumunuzla alakasını çözemedim sağolsun eşim herşeye destek daha fazla saçmalamadan s2kt2r.
Saygısızlığa lüzum yok iyi geceler
Sen nerden duydun bunu
Gebelik sayfasında yorumlarda
Hiç duymadım risk varsa yaptırma sen de
Hep böyle bakımlı görünmek mi istiyorsun
Bakımdan ziyade hijyendir bu 😂 hiç kıllı gezmedim kıl sevmiyorum
Ama şu an daha da hassas olmuştur vücut
Malesef çok fazla
Ee nasıl dayanıyorsun başka yöntem dene
Konuşabilecek miyiz seninle 🙂
Sorum olacaktı
kilin cokmu
Hep ağda yaptırdığım için kılım çok değil ama hamilelikte vücut daha hassas oluyor can daha çok acıdığı için daha fazla acı hissediyorum
yapma abla poponda cok oluyomu
Popomda kıl ne alaka kafan mı güzel sende çıkıyor heralde?
bende popomda cikyo