Hamilelik için kan tahlili vermek istiyorum ama kayıtlara öyle geçmemesi için doktora ne desem hem hamilelik (beta hcg) hemde diğer değerlere bakabilir?
Yani ne tahlilinde hem bütün değerleri hemde hamilelik olup olmadığını anlarım hepsinin aynı anda yapıldığı tahlil var mı yoksa hamilelik için ayrı tahlil mi yaptırmam lazım
Yani ne tahlilinde hem bütün değerleri hemde hamilelik olup olmadığını anlarım hepsinin aynı anda yapıldığı tahlil var mı yoksa hamilelik için ayrı tahlil mi yaptırmam lazım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadın doguma git normal baksınlar beta hcg her turlü bakiyorlar pozitif çıkarsada ailene bilgi gitmiyor beta hcg tek başina bakilmiyor yaninda diger hormonlarda oluyor e nabiza ailen nasil girecek birde anlamadim
Hamilelik icin beta hcgye bakılır sgksız giriş yaptırırsan belki epikrizinde gebelikten bahsedilmez bence doktorun sekreteriyle telefonda görüş öyle yol izle
Sgksiz nasıl giriş yapıcam ki yani hem hamilelik olup olmadığına hemde diğer değerlere bakılsa çünkü onun için ayrı tahlil yaptırsam kayıtlara geçer 😔
18 yaşın altında mısın
22
Enabıza işleniyor o tahliller ve hasta bilgilerine
Hastanelerde hangi tahlil yapılırsa kayıtlara işlenir, betahcg özel bir tetkiktir, yani başka bir tahlile bakılarak betahcg değeri göremezsin
Hamile çıkarsan ailene haber gidiyor sen ne yaparsan yap.
Reşit olsam bile mi? Negatif bile çıksa ya görürlerse haberleri olursa neden yaptırdın diye illa ki soracaklar. O yüzden hem hamilelik hemde diğer değerlere aynı anda bakılan tahlilin ne olduğunu sordum aynı anda hepsine baktırmam lazım ayrı ayrı yaptıramam 😔
Negatif çıksan haber gitmez , ama yüksek çıkarsa gider. Bence yaptıklarını gözden geçir. Bu riske girmeye değmez bazı seyler için.
Evli olsan bile gidiyor haber
Ne alaka ya yaşın 22 zaten reşitsin ailene felan haber gıtmıyor. Onun yerıne eczaneden test al daha iyi. Ama yok illa kan dıuorsan onda sadece hamılelık betaya bakılır. Ama sen yinede sekreterle konuş. Googlede numaralar var cevır bı tanesını
Kayıtlarını kimse inceleyemez merak etme bunu doktorla konuş acık acık söyle birsey olmaz diger turlu hamilelik olup olmadığına bakmazlar pek
Bende aynı durumdayim bence ilk idrar testi dene ona göre kan testi yaptirirsin
Özele git yaparlar