Gün geçmiyor ki Şeyma postlarıyla gündeme damga vurmasın! Sevgilisinin maddi gücü, jesti falan bir kenara, ben bu paylaşımında aslında eski kocasına gönderme yaptığını düşünüyorum. Sizce Şeyma bu postu Acun'a gönderme olsun diye mi yaptı?Şeyma Subaşı'nın kızı için uçak kapatması
Şeyma Subaşı'nın kızını özel uçakla taşımasını paylaşması size ne düşündürüyor?
Sonradan görme oldugu zaman böyle oluyor insan. Ben daha şu kafayı yaşamadım bu kadından daha iyi maddi gücüm var yeminle şu kafaya daha erişemedim. Birde bu karının vasfı ne insanlar neden bunu takip eder onuda hiç anlamış değilim.
Adaletsizlik insanın moralini bozuyor , ülkemizde fakirlik ve çok zenginlik var. Hayat standartlarımız çok garip. Kendimize bir şey alsak 5 yıl borç ödüyoruz , bazı kesim var hiç bir şey alamıyor , bazı kesim ise zirve de yaşıyor. Böyle şeyleri gördükce insan kendinin ne kadar borç , harç ile yaşayıp hayallerini , hedeflerini , istediklerini gerçekleştiremediğinin farkında varıyor morali bozuluyor. Kısacık dünyaya çabalamak, çalışmak ve bakmak için gelmiş olmak modumuzu düşürüyor , ekmek aslanın ağzında diye bir laf var. Bu da gerçekten bizim gibi insanları yıkıyor.. ne diyim ki adaletsiz bir yaşamdayız kimse hak ettiği hayatı yaşayamıyor yaşayanlar var tabi ama yaşayamayanlar da bu hayatın cefasını çekip böyle imrenerek hayal kuruyor sadece... Keşke her şey daha farklı olabilseydi..
fazla para g*tlerini kaldırmış yanı artık bu boyut isteklerini arzularını almayı geç gereksiz fuzuli seyleri de beraberinde getiriyor ulkede bu kadar aç yoksulluk var ve bunları görünce insanın morali bozuluyor iste hayat adil değil yanı o paralarla bağış yapıp derneklere verebilir ama nerdee