Sünnet sonrası bakım nasıl yapılır? Anne ve babamız hayatta değiller erkek kardeşim 16 sına girmek üzere ben ve ablam konuştuk onunla oda olmak istiyo ama nelere dikkat etmeliyiz bunu bilmiyoruz.
Kesinlikle uygun bir hastanede, doktor ameliyat etmeli, bir müddet yarmalı, hemşireler gözetiminde olmalı. Yaşı büyük evde olmaz. İyilelene kadar hastaneden çıkarmayın😎
Çok fazla geçmiş en geç ergenliğe girmeden yapılmalıydı. Bir an önce yaptırın. Zorluğuna gelince hiç bir sıkıntı olmaz iğneyle uyuşturup lazerle fazlalığı kesiyor.5 dk lık iş. Bu işi geciktirdiğiniz için de fazlalığı pilava katıp yemek de size düşüyor. 😁😁
Cok gec kalinmis yaa.🤭 Ama bisey yapmaya gerek yok hastanede sunnet edilirse 3 gunde biseyi kalmiyor. Tabi psikolojik olarak sorun yasar mi bilemiyorum...
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sizin oglunuz var galiba oldu mu? Kac yasinda oldu?
O zmn daha fazla beklemeden yaptirin biran once dugune flnda gerek yok bu saatten sonra ( biz sunnet dugunu yaptirmiyoruz aile geleneginde yok cunku) Umarim kolay bir sekilde atlatir🙏🏼
Doktora gidin o ameliyatini yapar krem vs verir problem kalmaz geç falanda diye dusunmeyin her şerde bir hayir vardir belkide bu yasta olmasininda bir hayri vardir
pek birşeyi yok doktor ne yapılması gerektiği söyler. sagdece ilk 1-2 hafta su temas etmeyecek. birde hava alıcak. bana annem etek giydirmişti 😆😆. temas olamayacak intihap kapar yoksa. birde Sprey verirler. ben 1 ayda toparlandım ama.
geç kalmışsınız, ergenliğe girmeden olsaydı. ereksiyon olursa çok acı çeker. telefonu varsa alın elinden. sizin yanınıza çıplak gezmesin. ahlaki bozulur. size karşı duyguları degişir. SÜNNET etegi alın
Bende küçükken lösemi hastası olduğum için geç. olmuştum baya 16 yaşında olmuştum neler oldu neler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O yaşta nasıl ikna ettiniz? Hayret :D Ben de geç ve zorla oldum. Çok şey değişecek, canı çok yanacak. Öncelikle çok farklı tarzları var. Nasıl kesilecek, ne kadar kesilecek vs karar kıldınız mı?
Bizimkiler hayatta degiller fakat dayi ve amcalarimizla aralarimiz gayet iyidir geçen pazar dayimizdan olan küçük kuzenimiz sünnet olmuştu bizde gecmis olsuna gittik yengem anlatti iste agrisi falan yok zaten cok rahat oldu benim oglumda aslan gibidir falan filan diyince ikimiz irda mevzuyu dusunduk dedik kucucuk cocuk sunnet olmus bizimki essek kadar hala olmadı falan arastirdik iste bi kac gun doktor falan bulduk konustuk 2 gün önce dedik biz bu işi halletmek istiyoruz zaten okulda yok diye oda dedi bende istiyorum zaten baya geç kaldık okulda yok 1-2 gune yapalim bitsin dedi
İnternetten sünnetin zararları ve gereksizliğini araştırıp vazgeçin ablacım. Çocuğu da cahilliğinize kurban etmeyin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
16 yaşında ve hala sünnet olmadıysa, ergenlik çağının bitmesini bekleyin. Cinsel gelişiminin en hızlı döneminde iken hem ruhsal, hem bedenen etkilenebilir.
kendisi olmak istiyor olabilir büyük ihtimal arkadaş ortamında garip karşılanıyordur. evet müslimanız ancak sünnet olmak farz değildir, aksine cinsellik için bir çok dezavantajı vardır. cinsel uyarılmanın azalması, penis şeklinde anormallik, penisin yeteri kadar gelişememesi gibi... 16 yaşında bir erkek çocuğunun cinsel çekiminin ne kadar yüksek olduğunu söylememe gerek. özellikle bu dönemde spontan ereksiyonlar meydana gelir. otururken, yürürken, idrara çıkarken. bu dönemde böyle bir operasyon geçirmesi dikişlerinin patlamasına neden olabilir. ergenliğinden sonra istediği zaman zaten olabilir aynı zamanda erişkin olacağı için hislerini ve bedenini daha iyi bir şekilde kontrol edecektir. direk sünnet olmadan önce de bir üroloğa ve psikoloğa danışmanızı tavsiye ederim.
evet :) lisede olan her erkek bu spontan ereksiyonlarından madur olmuştur. lise öğrencisi, etrafında bir sürü kız var, sokakta var, sınıfında var, internet var, hoşladığı kız var. cinselliğe zaten yeni yeni adım atıyor ve herhangi güzel bir kadın gördüğü zaman istemese de ereksiyon yaşayacaktır. bu dönem genellikle böyle geçer.
Erkek şeyinin büyümesinde sünnetin de çok etkisi var eğer küçük yaşta olsaydı şu an olması gerektiği gibiydi ama geç kalındığı için geç olgunlaşacak hayatı boyunca o durumdan şikayetçi olacak