Ben biraz daha bas basa kalalim diyorum ama cocuk istiyor naasil ikna ederim napcam
Niye bu erkekler hemen cocuk ister
Cocuk kacmiyor ya
Niye bu erkekler hemen cocuk ister
Cocuk kacmiyor ya
Hangi erkekler cocuk ister bilmiyorum ama ben istemiyorum mümkünse olmasın isteyene Allah saglıklı nasip etsin. Siz de eşiniz ile konusup zaman isteyin baskının amacını ona sorun muhtemelen o daha iyisini anlatacaktır ve siz kendi nedenlerinizi o kendi nedenlerini paylaşınca bence ortak yol bulmaya yaklaşırsınız. Bol şans.
Sade çocuk için evleniyor erkeklerin bir kısmı
Erkek bekarken zaten hayatını yaşıyor kadını düşünmüyor birazda eşimle hayatımı evliliğimi yaşayım diye amanca heme çoçuk yapma iyice tanı evliliğin iyice otursun evlilik danışmanları kızıyor acelenneydi kızım diyorlar iyice evliliğe alışmasa gezmese tozmasa pat çoçuk olacak ömür boyu sorumluk zor vallah
Eğer çocuk istiyorsan. Çocuğa ebeveyni arasında herhangi eğitim vermelisin vede çocuğa şudur budur manasını sormalısın. Eğer çocuğa köpek gibi eve salıp ne yaparsa yapsın diyen, oyun oynasın falan filan değildir, yapmacaksınız. Bakın hayat geleceği şartları var. İster çocuk yap ister çocuk yapmamalısın.
Bence seni gerçekten seviyor gerçekten aşık bana göre birinden çocuk yapmak ona tamamen bağlanmayı onsuz olmayı düşünmemek. Geleceğini sensiz düşünmüyor.
Bazen sadece cocuk icin evlendi gibi geliyo
Süphen varsa nedn evlendn
Cevap
95Cevap
Bu konuda kocana hayır dersen aranız hemen bozulur gadası. Senin yapman gereken en önemli şey biraz alttan almak olacaktır. Ben sana yap demiyorum yanlış anlama beni. Sadece eşinden habersiz korunma yollarını tercih edebilirsin. Bu eşine karşı yapılan bir haksızlık değildir. Sadece kendine biraz zaman kazandırmak açısından yapılan bir durumdur.
Erkekler erkek olduğunun kanıtı olsun gibisinden hemen çocuk sahibi olmak isterler.
Bencilliğinden hem kendi hayatini hem kadının hayatını zindan ediyor çocuk tabi ki çok gusel birsey ama biraz gezin tozun eylenin hayatın tadını çıkarın ama yok kadını direk eve bağlayacak kadın bütün hayatından vazgeçip çocuk için yaşayacak ama erkek sabah gidip akşam gelecek o çocuk nasıl buyuudu nasıl zorluklar çektirdi bilmeyecek bu bencilliği musadr etme insanlar daha birbirini tanımadan neden çocuk ister yarın belki ayrıldınız o çocuğun günahı ne ya da annenin günahı ne çocuk küçük diye çalışamayacak ekonomik anlamda sürekli birilerine muhtaç kalacak bunu sırf kendi çocuk istiyor diye yapmaya ne hakkı var
Evt
Benim eşim de hemen istiyor biz de yeni evliyiz bu konuda çok düşündüm hatta eşimin çocuk yapmak için benle evlendiğini dalan hissediyorum bazen. Yetişmeyle alakalı en azından benimki öyle biraz eski kafa öyle yetişmiş bense dha mükemmeliyetçiyim hem anne olmaya hazır değilim ayrıca anlaşıp anlaşamama durumunuza tam güvenmen lazım en az bir sene evliliğin durumuna gidişatına bakmak çok önemli kanımca eşime bunu söyledim senin kafanda ne var bana güvenmiyor musun ne saçmalıyorsun dedi🤣 demem o ki eşine sakın böyle bir yıl anlaşmayı deneyelim oluyor mu bakalım öyle çocuk yapalım deme yanlış anlıyor hemen ama kesinlikle bu en az bir yıl kuralını uygula Allah korusun sonra bir sıkıntı çıkarsa babasız büyümesin hiçbir çocuk. Ben şu an bir yıl dursa ona şükredicem 🤣 oldu da bitti ye getirmez inşallah 🤭
Sayın gizli üye en mantıklısını yaparsın. Zira hem bu pandemı surecı hemde ekonomının ne olacagı bellı degıl yarın öburgun esın issiz kalır hem bu dönemde hastanede dogum yapmakta cok sakıncalı zıra hastanede pandemıye yakalanmıs bir suru yenı doğan anne ve bebek var. Bence genc cıfltlerın kesınlıkle bu dönemde cocuk olaylarına gırmesı cok rısklı. Heee benım gıbı bellı yası devırmıs olupta maddıyat olayınıda aşmıs bır erkek ve cıft ısenız bu rıskler göz ardı edılıp cocuk yapma opresyonuna gecılebılır dıye dusunuyorum ama ben bıle Şu an evlensem lap dıye hemen cocuk olayına gırmem yanı esımle daha cok vakıt gecırmek bırırını ıyı tanımak lazım frekanslar tutuyormu vs vs baktın kafarlar uymuyor ona gore herkes yoluna bakar ama cocuk oldumu özellıkle kadın ıcın buyuk bır ayak bagı olur bence ne gelecegını kurabılır nede dusunebılır özellıkle bayanlar 10 kat daha bu konuda ıyı dusunmelıler
Teşekkürler yorumuma desteğin için çok haklısın maddiyat konusu da karışık birsürü borcumuz var zor geçinmemize ragmen Allah rızgını verir sen boşver yapalım diyor kuscam yakında ahdhdjdjd🤣
Rızık meselesı çok eskı zamanların deyımı. Bak bugun mılyonlarca ıssız ne halde boşanmalar ve ev ıcı huzur bıttı herkesın kımsede kımseye bedavadan rızık vermıyor , ben bekarım ama goruyoruz sağda solda tv lerden bana kalırsa bu dönemde evlenmek bıle buyuk hata olur herkes ıcın hayırlısı olsun artık
Ikinizin de hazır olduğu zamanda çocuk sahibi olmayı düşünmelisiniz. Bir çocuğun bakımı inanılmaz güçlü psikoloji ister. Sabır ve emek ister. Erken ebeveyn olmak sadece enerji açısından iyi olacaktır. Kendi gelişimini tamamlamamış insanların ebeveyn olması gerçekten çocuk için iyi olmuyor. Gerekli olgunluğa gelip kendinizi hazır hissetmenizi öneririm. Çocuklar dünyanın en güzel canlıları ama kesinlikle bu sorumluluğa hazır olmak gerekiyor.❤
Ayn hazir hissetmiyorum
Erkek değilim ama bir tahminde bulunayım. Erkekler çocuklara aslında daha çok düşkünler ama neredeyse %85'i içinde yaşar belli edemez. Bir aile bir yuva sadece evlenip sevdiği kadınla yaşam kurmak değil onlari tamamlamak için bir evlat ondan bir parça olsun istemesinden kaynaklı. Evliligin tamamlayıcısı olarak görülür.
Kardesim Şöyle bir şey söyleyeyim evliliğin en az 1. senesine kadar çocuğa karşıyım iki kişinin bir evde yaşam sürebiliyorlar mı birbirlerini çekebiliyorlar mı Bunları yaşayıp görüp tartmaları lazım tartışmalar her türlü her ilişkide oluyor ama baktılar ki evlilik ileriye gidemeyecek ilerleyemeyecek türden tartışmalar sa olan çocuğa olmamalı yok hamile olsun tartıştığımızda bende gibi düşünceler çok yanlış olan çocuğa oluyor Allah bu gibi düşünceler de olan erkeklerden korusun ve bu gibi düşünceler de olduğunu bile bile çocuk yapan kadınlara akıl fikir versin.
Seni dışarı bile cikartmiyormus çocuğu da eline verip iyice elini kolunu bağlayacak yarın bir gün gitmek istesen çocuğun var nereye otur oturduğun yerde diyecek. Çocuğu tamamen seni kontrol etmek için istiyor gibi geldi kaldı ki kontrole başlamış bile , istediğin yere gitmeni engellemek ne demek?
Çocuk yaptırıp seni garantiye almaya çalışıyor, herhangi bi anlaşmazlıkta çocuktan dolayı onu terk edemeyeceksin sonuçta. Sakın kocanı dinleme çocuk yapıp yapmamaya 2 sene sonra karar ver önce kocanı iyi tanı ve başbaşa iyice zaman geçirin bi daha böyle başbaşa kalamayacaksınız hayatınızın her anında zaten çocuk yanınızda olacak
Düşünceye bak ya, cok fesatsin
@Geceyi_SevenKız aynen aynısını düşündüm. Çok haklısın
@Mel_ed kadının halinden ancak kadın anlar zaten😉
@Geceyi_SevenKız aynen
Genelde cevre baskısı ve kadının ayagını baglama kafasıdır. Ancak genel gözlemım ve izlenımlerım bu hayatınızda yapacagınız en buyuk hata olur zıra cocuk sızı her turlu bırıbırınızden uzaklastıracak bır eylemdır öncelıkle dogum sonrası erkekler eslerınden ruhen uzaklasırlar keza kadınlarda öyle ayrıca hem bu salgın hemde pıyasa sartlarından dolayı zamanlama olarak cok buyuk hata edersınız. Eşının durumu çalısma şeklı nedır gercı ne olursa olsun bugun maddı acıdan en zengın ınsanlar bıle buyuk cıkmazdalar ve bu sürecte cocuk yapmak ıle ıntahar etmek esdegerde bır karardır bellıkı kocan daha gelısıımını tam tamamlayamamıs muhtmelende kırsalda yetısmıs hayatın gerceklerını henuz tadmamıs
Demek ki adam cocuk için; şu yaşımda cocukda şu şu yaşta olur diye düsünüyor
50 yaşında birinin cocuğu 13 yaşında olursa adam zaten 10 20 sene sonra hakkina kavusacak cocugunun evliligini bile göremeyecek belki
O yüzden bence evlenmeden nişan evresinde 1 sene tanışıp kaynaşıp evlendikden 2 sene sonrada birbirini yaşamak lazim geriside cocuk işte. Zaten evliliğin anlam ve önemi doyasıya seks yapmak değil üreyip soyu devam ettirmekdir.
yapmak zorunda mıyım eğer sen taşıycaksan tamam sen bakarsın şimdi istemiyorum sebepsiz yere zorlama sadece ikimiz istediğimiz zaman olsa istememekten değil ama tüm ilgini bana vrsen şimdi olmaz mı , derdim yerinde olsam
Diyorum aslinda ama anlamiyor bas basa kalalm falan ama anlamiyor
Cunku evlenmeden once zaten yasiyolar istedikleri hayati ve cocuk icin evleniyolar.
E bir erkek baska needen evlensin ki? Evliliğin amacı zaten çocuk. Cocuk olmayacaksa neden evlenip kendini bir kadına mahkum etsin? Evlenmez istediği kadınla takılır.
Ne sacmaliyorsn sevgi diye bisi var
5 sene sonra görecem ben o oğlanı sikildim biktim usandım diyecek de is isten geçecek sonra da mecbur kaçamak peşinde koşacak
Ben öyle dirdir degilm ku
Bekaret mi kaldı abi yaaa ADAFAFDFSFS
@İçiçkudurrr ne alaka soruyla?
Sen hep bekaret sorularına öyle diyorsun ya dhxbxbxbxb seni görünce aklıma bu geliyo
@İçiçkudurrr yalan mı? Bekaret sadece bir zardan mi ibaret?
Sakın yapma ne yap ne et çocuk yapmamaya ikna et en az 2 sene ben yaptım çok pişmanım yemin ederim abartmıyorum 1,5 senedir alışveriş merkezi yüzü görmedim abartmıyorum özgürlüğü çok kısıtlıyor bebek
Ciddi misn ya of
La bı s. iktir git a. min evladı
Erkeklerin çocuk konusunda yükü daha az, bir de ülkede genelde çocuk için evleniliyor. O yüzden hemen istemesi normal. Ama sen istemiyorsan böyle bir şey olamaz.
Genç yaşta anne olmak güzeldir çünkü çocuk seninle büyür ama sen kendini hazır hissedinden sonra yap o çocuğu. Çünkü çocuk ilgi ister ve hamiledinlede ilgiyi gerekir. Ondan sadece kocan istiyor diye yapma. Senin istemen en önemlidir. Çünkü çocuğu doğran sensin ve seninle büyücek ve ona ilgiyi vermeni isticek.
15-16 gibi veli izniyle evlenseydin madem birkaç yıl baş başa kalmak istiyorsan. Adam muhtemelen senden de büyüktür ona göre konuşuyorum; çocuk 15 yaşına geldiğinde adam 55 yaşında mı olsun zamanında yapın işte çocuğu 😀😀😀😀😀😀😀😀
Bazıları geç kalmaktan korkar adam 40 yaşında çocuğu daha 10 yani cocug7nun universitesi mesleği evliligi bi adam bunları görmek ister akıbetini göremeyeceğin bilmedigin bir cocuk kafada hep yara olur
Evlilik cocuk yapmak demek degil o cocuk 20 yasina gelck 25 de evlenck eeeeeee kalcn ortada
Yani ben oyle düşündüğüm icin demedim eskiden gelme miras yoluyla bulasan bi hastalık gibi bu herkes babasından boyle gördü 1970 lerde insanlar 10 cocuk yapiyolardı erken evleniyolardı bunun sebebi 9 cocuklu bir aileye devletin inek yardımı yapmasıydı süt parası vardı vs su an 21. Yüzyılda yaşıyoruz bence 25 yaşında evlenen bir cift beraber vakit geçirmeli gezmeli esiyle oturup mutfakta sabaha kadar sohbet etmeli yürüyüse çıkmalı kendilerine zaman ayırmalı erken çocuk bi enkaz olabilir daha hazır olmadan gelen bir bomba belkide ama elbette evli olup sadece eşinle olmak çok güzel aynı evde yasadığın bir ruh esi oyun oyna yemek yap dizi izle en guzel aktiviteleri esinle yap bu 5 yıl çok güzel olabilir ama tabiki kadının fikride önemli ben hemen cocuk istiyen birini çok görmüyorum etrafımda kişiden kişiye değişir
Ben daha cok basbasa vakit gecirelm istiyorum cocuk zor
Boşver sen al önlemini daha çok erken ne çocuğu yaaaa
Hapla mi alim önlemimi
Sakın hap kullanma uzun süreli kullanınc yumurtalıklar da sıkıntı oluyor bu sefer istediğim zaman olmaz allah korusun
Aile sağlığı merkezine ya da kadın doğum uzmanına gidip sana en uykun gebelikten koruma yöntemini seçebilirsin. Burada bilgilendirenlere bakma sen.
Çevremde olan kişilerden görerek söylüyorum Boş değil yani. iyi değil o hapları kullanmak doğal yollar varken.
Doğal yollar?
@yaz_ucgeni preservatif spiral dogal yol ile bunlari kastediyor 👍
Kendisinin doğal yöntemden kastettiği nedir bilemiyorum. Halk sağlığı eğitimi alıp bu konulara yeterince hakim olsam da ben herkesin bu işin uzmanına görünmesinden yanayım. Burada ben de ona bir korunma yöntemi önerebilirim ama bu benim kendimce ve aslında bana göre en olası korunma yöntemi olur. Bu yüzden kedisinin gidip seçmesi daha doğru olur. Gereksiz yönlendirme yapmaya gerej yok diye düşünüyorum.
@yaz_ucgeni bu konulari bilmemek aslinda daha kötü oda devletin ve ailelerin sucu cahil ve bilgisiz kalmak bukadar önemli konuda!. cevablarin güzel 👍neyse ben yorumunuza karişmak istemiyorum daha fazla özür dilerim iyi geceler
Kocanın yerinde olsam çocuk yapıp hayatımı karartmam eşimle hayatimi yaşarım ah bu türk erkekleri
Senin gibi düsünse keske
Aile kurmak için seninle çocuk büyütmek için genç yaşta çocuk sevgisi başka oluyor daha çok ilgileniyorsun belli bir yaştan sonra çocuk kaldıramaz hale gelir erkekler.
çocuk evin neşesi, cennet kokusu barındıran mucizevi birşey.
her erkek ve kadinin hakkidir istemesi.
ama şahsen ben istemiyorum. yani bekarim ama evlenirsem cocuk istemiyorum.
ay evet. buna başka evlilikte de şahit oldum. evlendiği anda çocuk istiyorlar. ne bu çocuk sevdası anlamıyorum
Sorma
Baba olmak istiyordur bende 19 yaşındayım ve bebeğimiz yolda ya bende en başta aşırı derecede karşıydım sonra oldu bittiye geldi ama yani şu an çok güzel bir duygu ya anne olmak küçük bir kız çocuğu ya çok çok güzel birşey ya rabbim herkese nasip etsin inşallah ya gelsin diye gün sayîyoruz ya sende bir daha düşün derim.
Çok teşekkürler ya amin inşallah
En az iki yıl çocuk yapılmaz çocuk aşkı öldürüyor.
Eşinize şu anda hazır olmadığınızı, size biraz zaman tanıması gerektiğini söylemelisiniz. Çocuk için annenin kendini hazır hissetmesi önemli.
Yapma korun ama hapla değil o çok zararlı bak ben yaptım 5 ay evli kaldım 2 aylık gebeyken ayrıldım boşandım kızımla tekiz şimdi yapma tanıyı. Kendinizi
Neyle korucam hap olmazsa
Prevervatif?
Bu bende saçma buluyorum ne aceleleri var sanki sorsan aralarından çok iyi baba çıkar %90 babalık görevi ne bilmiyor bile onu geçtim çocuk yapmak şartmı buda saçma bence tamamen egolarını tatmin etmek için istiyorlar hemen
OFFF SORMA YAAA iki basini oksicak bitti bencede sart degil benm amcam var cocuklari olmuyor 50 yilldir evliler
Aynen insanlarda niye bu çocuk merakı var anlamıyorum illaki hepsi çocukmu yapmak zorunda ya da genetiklerinimi sürdürmek zorunda
Yeni evliysen asla çocuk düşünme eşini yıllarca tanısanda evliyken taniyamiyorsun biraz zaman geçsin bak bi baba olmaya hazır mi öyle düşün. O bebek istiyor diye babalığa hazır anlamına gelmiyor
Yasiniz kac bilmiyorum ama dediyin gibi herseyi doyana kadar yaşayin acele etmeyin çünkü bugün yarin cocuk oldugu zaman baş başa çok kalip birlikte olamayacaksiniz
Emin olunki büyük bi ihtimal sağlama almak istiyor ayrılacağınızı düşünüyor öyle bi ihtimal varsa kafasında çoçuk olursa gidemeyeceyinizi düşünüyor olabilir
Esinle aranizda kac yas var? Bununla alakali olabilir. Ama en azindan bir sene sana zmn vermesini iste
4 5 var
Kadin onu rahatsız etmesin bi salsın çocuğa versin tüm ilgisini diye
ama çocuk evliliği biraz daha güvene alıyor diyelim ayrılmak istiyorsun ve arada bir bağ var ve onun mutluluğu için ayrılmıoyon
Yaşı büyük mü acaba 🤔
Ama ister neden istemesin
Hemen olmaz yine başbaşa kalmanızın tadını çıkarırsınız merak etme
Yaşı geçmişse ister erken baba olmak her erkeğin hakkı bence
Bence evlilk sadece cocuk yapmak degl
Baba olmak, ya da yaşı gereği istiyor olabilir ama oturup konuşmalısın bu konuyu istemeyerek çocuk yapma sakın. Cünkü olan o çocuğa olur, hisseder.
Basbasa kalmak istiyorum sözcüğünü görünce hemen evlenesim geliyo
😂😂
Yapmıyorum var mı de :DD
Şaka şaka istemediğini söylersin anlayışlı olmasını isteyebilirsin acelemiz yok dersin burada ne söylediysen onları söyle ama böyle düşünenlerin çoğusunun sonradan istediklerinde çocuğu olmadı çok garip gerçekten.
Offf. Onceden konusun boyle olmasin sonu. Ben nisanliyim herseyi yuzune soylerim 3yil cocuk olmayacak kendiside zaten boyle istiyormus. Onceden konusun neden cekiniyorsunuz nisanliyken. Nisan anlasma asamasi.
Yasi mi cok? Biraz tadini çıkarın birbirinize vakit ayirin bence de
Hyr yasi cok degil bende anlamiyorm
kesinlikle katılıyorum
Eğer yaşı geçtiyse baba olmak istiyordur onu iyi bir baba olacağına inanıyorsan bence neden olmasın
Hyr yasi öyle fazla gecmedidaha 30 bile degil
Ooo bence çok geçmiş
30 degil
Ayrica cocuk olunca noluyor ki tüm erkekler cocuk oldu evliligmiz sallantida diyor bunu bircok kez duydum duyuyorum
Kendisi doğuracaksa olur. Saygı duymalı çocuk bu basit bir şey değil
Kesinlikle dogurmasi var bakmasi var varda var
Keşke kocam hemen çocuk istese. Hemen yapardım. Çünkü ben de hemen çocuk istiyorum.
Ama benim kocam yokkk...
(Dırırıığ dı rırı dırırığğ)
Eksileyen şrfsz bir p1çtir
Teşekkürler
Normalde tam tersi olur ya hayret. Ben de evlendikten sonra birkaç sene çocuksuz hayatın yaşanmasından yanayım.
Kendini nasıl rahat ediyorsan öyle yap ve konuş istemediğini hazır olmadığını zamanı gelince diye
genelde ılk cocuk ıstegı bızım Turk kadınlarından gelir ama sızınkısı ters olmus
Cünkü bene olgunum
Benimki sen istiyordu 2 yıl sonra oldu iyi ki o zamanlar olmamış Şu an bile erken diyorum zaten cok ta ilgilenmiyor anasının dolduruşuna geliyordu
Kesin Bi çözümü var ama yoruma acık özelden yszarsan yardımcı olurum
Nedir burdan yaz lütfen
:(,
Hap mi
Hayır
Şansını kaybettin iyi geceler umarım ikna etmeyi başarırsın
Çocuğu normalde erkekler istemez ilk kez çocuk istemeyen kız görüyorum :/
Ben doya doya yasamak istiyorim cocuk bir cok seye engel
Bosanmak ne alakasimdi üfff
Güzel ablacım onu dememdeki maksat bir tartışma veya ayrılık durumu olduğunda çocuk var deyip boşanmanıza engel olmasıdır çocuklarını seven bir çift onların geleceği için boşanmak istemez bilmem anlatabildim mi yani çocuğun varsa yuvan daha sağlam oluyor çocuksuzlar daha çabuk boşanıyor demek istiyorum.
Güzel kardsm ben Allaha sükür o kafada biri degilm eger bosanmaya kadr gittiyse evlilik demekki ciddi problemler var bu ne demek evlilik yürümyor demek bu ne demek sevgi yok demek ya da her an sevgi bitcek demek ee cocuk sevgisih bir anne baba da büyümesi onu güzel mi etkilicek benmde hayatim var
Olmuyorsa zorla hala cocuk icin evli kalinmaz belki bosancm yeni kocayla evlencm yenk hayat kurcam
Emn ol cocuk icinde bu en iyisi olur
sen bu düsüncedeysen daha anneligi hak etmiyorsun, o olgunlukta degilsin, yapmayin bencede
Degilm daha o olgunlukta bunu biliyorum
Aslında her erkek hemen çocuk istemez ama çocukları çok seven ve bu yönde hayali olan biriyse hemen istemesi çok doğal.
hemen çoçuk doğurmaz
hayatınızın pi. ç olması demek
açıkçası
önce birbirinize doyun
Senn cocugun vsr mi
ben istemem 3 4 yil bol bol herseyi asimle yasamak isterim
Keske senn gibi düsünse
korun zorla yapacak degil ya
yoooo valla ben istemiyorum çocuk pekde sevmem zaten
Yaşınız ve kaç yıldır evli olduğunuz da önemli. Kendini hazır hissetmediğin sürece çocuk yapma ama yapınca da emin ol o 9 ay nasıl geçecek artık gel diye gün sayacaksın. Bazıları çocuk aşkı öldürür demiş, ben buna katılmıyorum. Birbirinize daha çok baglanabilirsiniz, evinizin neşesi haline geleceğinden emin olabilirsin. Sakin kafayla düşün ve bir karara var, eşini de bu konuda bilgilendir. Umarım her şey istediğin gibi gider. 🌸
Ben geç olsun isterim hemen napcan çocuğu , kusura bakma az daha bassın diye okudum jahaj
Zurriyetini devam ettirmek ve zurriyeti olup olmadığını anlamak için
Erkekler hemen çocuk istemiyor hepimiz aynı değiliz. Kişisel bir tercih meselesi.
Hemen cocuk yapma
Erkekler kadını eve bağlamak ve ayrılmaması icin acil cocuk yapmak ister
Erkekliği ispat seni eve bağlamak seni maddi ve manevi kendisine mecbur etmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?