Çocuk & Ebeveyn Gülsim ismi nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızıma Gülsim ismini koymak istiyorum. Sizce nasıl? Aklımda Gül Mahur ismi de var. Gül isimlerini çok seviyorum. Gülsim ismi nasıl? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ozanphoto Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Bence adını dolunay koy çok güzel isim veya han ile biten isimlerden koy. Rivayete göre han lı isimler ileride zengin olur kısmeti. Nazlıhan Neslihan bestehan gibi. Düşüncenizi geri dönüş bekliyorum 0 0 Yorumla
kimod0 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Ben pek beğenmedim açıkçası. Okurken bile zorlandım biraz aşina olmadığımdan dolayı 0 0 Yorumla
Simple_Man Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Gülizar diye bi kız vardı bir zamanlar, offf bee 0 0 Yorumla
Serentiy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gülsim okunuşu çok tuhaf gülsüm olsa daha iyi gibi 0 0 Yorumla
AntiHayalperest Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Gülsüm değilde gülsüm olsa daha hoş olur sanki. 0 0 Yorumla
OsurganHukukçu Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl gülsan koyun. Gül sanayi gibi bir anlam 0 6 Yorumla UDixon +1 yıl :D Şirket mi kuruyorsun :D Yorumla OsurganHukukçu +1 yıl sirket var zaten. gülsan borsada iyi gider 😀 Yorumla OsurganHukukçu +1 yıl güldurur yani boyle anladin 😀 Yorumla UDixon +1 yıl Dalga konusu olur çocuk okulda Gülsan A. Ş falan diye dalga geçerler :D Yorumla OsurganHukukçu +1 yıl Ileri goruslu olmak lazim bu cocu gulsan diye sirket kurdugunu dusun 😀yaa aynen oyle... beynin %100 kulllanirsak nemi olur.. Yorumla UDixon +1 yıl Beyin bedava :D Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aygül koy Türk ismi 0 2 Yorumla UDixon +1 yıl Gülcemal de güzel isim anlamı yüzün gül gibi güzel falan demek Yorumla UDixon +1 yıl gülpare anlamı bir adet gül Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Oynak kız ismi 0 4 Yorumla OsurganHukukçu +1 yıl azicikta burda sevsennize beni ya minnos demistiniz Yorumla Yamuşşşş10 +1 yıl Her yerde karşıma çıkma mq 😂 Yorumla OsurganHukukçu +1 yıl vay iblis nasillda cazgirmis. Tamam cikmam Yorumla Yamuşşşş10 +1 yıl Shskshaj Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 749 cevap paylaştı. Gül daha güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence adını dolunay koy çok güzel isim veya han ile biten isimlerden koy. Rivayete göre han lı isimler ileride zengin olur kısmeti. Nazlıhan Neslihan bestehan gibi. Düşüncenizi geri dönüş bekliyorum
Ben pek beğenmedim açıkçası. Okurken bile zorlandım biraz aşina olmadığımdan dolayı
Gülizar diye bi kız vardı bir zamanlar, offf bee
Gülsim okunuşu çok tuhaf gülsüm olsa daha iyi gibi
Gülsüm değilde gülsüm olsa daha hoş olur sanki.
Sen gülşen koyabilirsin
Gulsim ne ya hgggggfrdddjj
gülsan koyun. Gül sanayi gibi bir anlam
:D Şirket mi kuruyorsun :D
sirket var zaten. gülsan borsada iyi gider 😀
güldurur yani boyle anladin 😀
Dalga konusu olur çocuk okulda Gülsan A. Ş falan diye dalga geçerler :D
Ileri goruslu olmak lazim bu cocu gulsan diye sirket kurdugunu dusun 😀yaa aynen oyle... beynin %100 kulllanirsak nemi olur..
Beyin bedava :D
Neden boyle isimler koymak istiyorsun
Tuhaf
Gülsim ne ya, okunuşu hoş değil
Gülen Koy
Gül koy sadece :)
Aygül koy Türk ismi
Gülcemal de güzel isim anlamı yüzün gül gibi güzel falan demek
gülpare anlamı bir adet gül
Gülsüm daha iyi
Oynak kız ismi
azicikta burda sevsennize beni ya minnos demistiniz