Herkes bu konuda çok konuşuyor ben de merak ettim, bir KS araştırması yapayım dedim. Doğum yapmış arkadaşlarımdan cevap rica ediyorum.doğum sonrası her şey unutuluyorNasıl doğum yaptınız, kendi tercihiniz miydi? Anlatırsanız sevinirim... Ben kendim 8 saat sancıdan sonra doktorların bebek strese girdiği için sezeryana yönlendirmesi ile malesef istemeden sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım. Sizin hikayeniz nasıl?
normal doğum
sezeryan doğum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar, normal doğum mu yaptınız, sezaryen mi, neden?
sweetmama36 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sezaryen de toparlanmak daha zormuş diye biliyorum. Bide normal doğumlar yatarak yapılıyor artık ayakta doğum gittikçe moda olmaya başladı o daha rahatmış ve daha mantıklı değil mi? Tuvaletimizi yaparken de yatarak rahat yapamayız doğumda da öyle olmalı sanırım.
Kesin sezeryan. Normal doğum hayatta yapmam. Kadınlar istediği gibi doğurabilir sezeryan doğuran kadınları dinci kesim hiç hoş karşılamıyor ama umrumda değil. Çocuk benden çıkacak sonuçta onlardan fikir alacak değilim herkes haddini bilsin. Söyleyecek laf bulamayınca şimdi de hamile kadınlara mı bulaşmaya başlamışlar. Doğum gibi kadına özel bir şey nasıl bu kadar eleştirilebiliyor gerçekten anlamıyorum.
Henüz evli bile değilim Allah birgün kısmet eder inşallah hamile kalmayı o zaman da normal doğurmayı istiyorum sırf 1 saatlik acıdan kurtulmak için sezeryan kesiğine ve yataklara düşmeye katlanamam normal doğumla ayağa kalkman daha erken oluyor ve her anlamda daha mantıklı
Ben normal doğum yaptım. Saat 03te gittim saat 11.30a kadar sancı çektim ondan sonra doğum oldu. Ama çatı bebeğin suyu büyüklüğü vesaire iyiydi çok şükür... Allah yüzüme baktı 🥺 iki doğumdan da korkuyordum ama normali daha çok istiyordum. Sezeryan kesiği yaşamak istemedim🥺 korkardım karnıma bakmaya. Kapalı olsam bile korkarım yine de... Ama çok zor durumda kalsam olurdu sezeryan... İkisi de doğum sonuçta anne doğuyor 😍 Dünyaya bir çiçek geliyor birde minik bi çiçek geliyor hediye olarak ❤️
Ya arkadaş ha normal doğum ha sezeryan ne farkeder ki sonuçta öyle de böyle anne oluyorsun. Normal doğum beklerken sezeryan doğum da gerçekleşebilir önemli olan bebeğin sağlıklı dünyaya gelmesi. Buna çok da takılmayın
Suni sancıyla normal doğum ilk olduğu için çok korkuyordum ama iyiki normal olmuş çünkü sonrasında bebeğim enfeksiyon kaptı 4 gün kuvezde kaldı cok kötü günlerdi Allah kimseye yasatmasin 🤲
Kızım anne karnında kendi kakasını yediği için normal doğum olarak başlayan süreç acil sezeryan döndü...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Normal doğum. 20 yaşında anne oldum ve 14 saatlik ön sancıdan sonra 40 dakikada doğurdum yavrumu. Sezaryen aklımın ucundan bile geçmedi ve Allahtan yaşadığım ülkede sezaryen ile doğum etmeye teşvik etmiyolar.
Ya herkesin acı ağrı eşiği farklıdır. Ben kimsenin dayanamayacağı bir acı yaşayacağını sanmıyorum. Bence çok dinlememek lazım etkilenirsiniz korkarsınız gerek yok 😌