Resitim 2020 kasım ve aralık ayinda 2 defa beta hcg yaptirdim özel hastanede ilkini erken yaptirmisim gibi geldi o yuzden ikinciyi yaptirdim. Orada calisanlar kendi hastanelerinde kalacagini gecerse sadece e nabiza gececegini soylemislerdi. Negatifti sonuclar zaten. Peki bu sonuclar benim aile hekimime gider mi arkadaslar? Yoksa dedikleri gibi sadece e nabizda ve kendi hastane arsivlerinde mi kalir? Babamin ssksina kayitliyim ama ssk uzerinden yapilmadi ozel yapildi.
Özel hastanede gebelik testi gizliliği?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Yaptirdigin bütün testler e nabız a düşünce aile hekimi De görebilir ama ailene bir bilgi vermez
Orada konustugum gorevli kadin e nabizda benim disimda kimse gormesine tiklarsan kimse gormez demisti. Bi de yani ben ozel olarak aile hekimine haber gitmis midir onu soruyorum ☺
Yani eğer e nabız a test sonucu düşerse aile hekimi görür düşmezse sorun olmaz kimse bilmez
Islem adı beta hcg yaziyor
Gebelik testi Türkçesi
E nabız da varsa belli olur
Sormak istedigim şu toparlayayim. Aile hekimi bunu sadece e nabizdan mi gorur yoksa aranip haber mi verilmistir? Ve ben resit oldugum icin bunu gorse bile ailemle paylasma hakki var mi? Sonuclar negatifti. Orada beni bir hastane calisanina gonderdiler o bilgilerimi kimse gormesini isaretlersen gorunmez demisti bana.
Aile hekimine bak bu test yaptirdi diye gitmez yarın birgün aile hekimine gidersen sana ilaç yazarken muayene ederken sistemden onu görür onun harici saklayamazsin bunu
Ama sadece hekimler gorur ya da aile hekimi gorur gorurse degil mi baska kimse ailemde dahil ben resit oldugum icin bunlari benim iznim olmadan ogrenemez. Mesela ailem kendi e nabizlarindan gorebilir mi bunu? Ozel hastanede yaptirdim gizli olmasi icin gizli olmuyor mu anlamadim oradakiler gizli oldugunu soylemislerdi kafam Allak bullak oldu
Cevap verir misiniz lutfen yardima ihtiyacim var bu konuda kimler gorur kimler goremez bilmek istiyorum
Öncelikle bunu birisi göremez senden başka ailenden birde gittiğin her doktor bu testi görebilir eğer ailenin yanında patavatsız şekilde sen hamilelik testi yaptırdın vs birşey demezse sorun olmaz kimse öğrenmez
Anladim tesekkur ederim
ogrenmez kimse merak etme
İşin zor arkadaşım neden böyle sık yapıyorsun
Nasıl zor yani?
Neden bu testlere ihtiyaç duyuyorsun?
Aile hekimi görür
E nabizdan mi gorur yoksa ozel haber mi gider
Sistemden görür
Bilgilerimi kimse gormesin yapmistim ama
Aile hekimi görürse bununla ilgili konuşmaz ki
Aile hekimi haricinde kimse bilgilerimi goremez degil mi
Hayir