Anne kız veya baba oğul giyimlerinde statü tehlikesine dikkat etmek önemli. Her çcouk çocukluğunu yaşamalı, çocukça giyinmeli, çocukça hareket etmeli ve çocukça hatalar yapmalı. En başta, çocukluğu etkileyen şeyler arasında erken verilen sorumluluklar ve yetişkin kıyafetleri önem arz ediyor.
Vaktinde bir anne ve 4, 5 yaşlarında bir kız gördüm. Kıyafetleri aynı, annenin göbeği ve kıIn göbeği açık aynı kıyafet vardı üzerlerinde. Annesi gibi ojeli ve abartılı makyajı vardı çocuğun. Malesef çok itici geldi bana🙂
Güzel ama abartı. Görüpte özenen bir çok çocuk veyahut yetişkin oluyor ama maddi imkanlardan ötürü bunu yapamıyor olabilirler. Velhasılkelam bir şey yaparken itinayla çevremizi de düşünmemiz gerektiği taraftarıyım.
Fotoğraftaki çocuğun kıyafeti fazla yetişkin işi bence ama genel olarak beğeniyorum... annem hep çok kilolu olduğundan hiç yapamadık 😅 o da çok istemişti mesela
Kimine sempatik gelebilir ama ben sanki bir is yerinden verilmiş formayı giymek gibi görüyorum. Kaldı ki uyum için ya çocuğun büyük gibi, ya da büyüğün çocuk gibi giyinmesi gerekiyor ki bu da ortaya absürt bir durum çıkarıyor.
Bazı kadınlar çocuklarını çocuk gibi değilde minyatür kadınlar gibi giydiriyor ve bu hiç hoş değil o bir çocuk bir kadın ya da genç kız değil. Böyle olmadığı sürece bence çok tatlı