Özel Günler & Hijyen Adetime 3 gün kala birliktelik yaşadım hamile olabilir miyim adetim gecikti lütfen yardımcı olun lütfen? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fikir almak birazda olsa içimi rahatlatır Güncellemeler+1 yıl Adetime 3 gün kala birliktelik yaşadım hamile olabilir miyim adetim gecikti lütfen yardımcı olur musunuz Adetime 3 gün kala birliktelik yaşadım hamile olabilir miyim adetim gecikti lütfen yardımcı olun lütfen? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gecikme varsa hamile olabilirsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Off:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye öyle dedin Yorumla Soran +1 yıl Hamile kalmak istemiyorum içeri boşalma olmadı ama eminim Yorumla
Phantasmagoria Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 37% +1 yıl Gitte birlikte oldugun kisiden teselli al. Yap et sonra ah vah, gecin kardesim bu ayaklari 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanane canım Yorumla
kllllall Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Herseyde hamilemi kalinir ya 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum sormak istedim sakıncası mi var Yorumla kllllall +1 yıl Yokta yapmayin bence gelisi güzel herseyi korkuyorsaniz önlemini alin korkmanada gerek kalmaz Yorumla Soran +1 yıl Bı anlık oldu yani artik Yorumla kllllall +1 yıl Yasık kaç Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla kllllall +1 yıl Test falan yaptirsan belli olmazmi Yorumla kllllall +1 yıl Bi arkadasimda süphelendi gecikmeden dolayi hamile olduğunu öğrendi sonra Yorumla Soran +1 yıl Onda içeri boşalma oldu mu bende olmadı çünkü boşalma olmadığından eminim Yorumla kllllall +1 yıl Yazdsna anlatirim ordan sevgilim var sulanmam merak etme Yorumla Soran +1 yıl İstek attım mesaj atar mısın Yorumla kllllall +1 yıl X perim yetmiyorki benimde e postani at hangoustan konusalim yorumu silersin sonra olmazmi Yorumla Soran +1 yıl Benimde perim yetmiyo ama hangouts kullanmıyorum ki Yorumla kllllall +1 yıl Nereden konusabiliriz o telefonunda vardir bak istersen bi varya şu yesil denden var için Yorumla Soran +1 yıl Açayım bekle Yorumla kllllall +1 yıl Tamam e postani yazarsin açinca Yorumla Soran +1 yıl tezcanfiliz7@gmail. com Yorumla kllllall +1 yıl Tamam kaldira bilirsin yorumu Yorumla kllllall +1 yıl Yazdim cevap vericekmisin Yorumla Soran +1 yıl Gözükmüyor bende Yorumla kllllall +1 yıl Davetiyelere gir oradan kabul et Yorumla
primeandsavage Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Test yaptır olabilirsinde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Stresten kaynaklı olabilir mi Yorumla primeandsavage +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Streste olabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok stres yapıyorum evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel knsalim Yorumla Soran +1 yıl Çok korkuyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne atayım anlamadım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gecikme varsa hamile olabilirsin
Off:(
Niye öyle dedin
Hamile kalmak istemiyorum içeri boşalma olmadı ama eminim
Olabilirsin test yap
Erkekler Ne Diyor
Gitte birlikte oldugun kisiden teselli al.
Yap et sonra ah vah, gecin kardesim bu ayaklari
Sanane canım
Herseyde hamilemi kalinir ya
Korkuyorum sormak istedim sakıncası mi var
Yokta yapmayin bence gelisi güzel herseyi korkuyorsaniz önlemini alin korkmanada gerek kalmaz
Bı anlık oldu yani artik
Yasık kaç
22
Test falan yaptirsan belli olmazmi
Bi arkadasimda süphelendi gecikmeden dolayi hamile olduğunu öğrendi sonra
Onda içeri boşalma oldu mu bende olmadı çünkü boşalma olmadığından eminim
Yazdsna anlatirim ordan sevgilim var sulanmam merak etme
İstek attım mesaj atar mısın
X perim yetmiyorki benimde e postani at hangoustan konusalim yorumu silersin sonra olmazmi
Benimde perim yetmiyo ama hangouts kullanmıyorum ki
Nereden konusabiliriz o telefonunda vardir bak istersen bi varya şu yesil denden var için
Açayım bekle
Tamam e postani yazarsin açinca
tezcanfiliz7@gmail. com
Tamam kaldira bilirsin yorumu
Yazdim cevap vericekmisin
Gözükmüyor bende
Davetiyelere gir oradan kabul et
Test yaptır olabilirsinde
Stresten kaynaklı olabilir mi
Bilmiyorum
Saglikciyim özele gel istersen
Streste olabilir