reglimi tam zamanında oldum ama minik et gibi parçalar da geldi acaba düşük mü yaptım
Reglde pıhtı geldi düşük mü yaptım?
reglimi tam zamanında oldum ama minik et gibi parçalar da geldi acaba düşük mü yaptım
Merhaba gebelik ilişki yasamadan yasanacak bir durum değildir, dolayısıyla gebelik yoksa düşükte yoktur,, karındaki çizgi her kadında bulunan ve ten renginde olduğu için farkedilmeyen linea alba'dır.. koyulasmasinin neden melonistlerin yanu pigment ureten hucrelerin uyarilmasidir,, bu durum göğüs ucu ve areolanin da koyulasmasina etki eder,, östrojen hormonunun fazla salgılanması neden olmuş olabilir bu duruma
Sende sağol
Kim senin banyo lifine sperm bulaştiracak babanmı 🙄 senin lifinemi halleniyorlar ve sen neden lifi vajinana sürüyorsun o sabun vajinanı kurutur ve mantar enfeksiyonuna yakalanırsin. Lifi sabunlayinca direk vajinana surmuyorsun vucuduna suruyon :D ehehe
Spermler 72 saat boyunca yaşayabilir ve hareketlidir ama banyo lifini yıkıcanda vajinana bulasacaktaaa ohooo evde aile uyeleri var diyor lifimde sperm olabilir diyor lifini odana koy o zaman madem psikolojisi bozuk bir şahıssın. Hala ensest ilişki yaşayan kaldırım çiçeği oldugunu dusunuyorum cunku o kadar fazla ayni soruyu soruyorsunki sen busun
Bakiresin ama hamilesin? Rüzgâr mı esti kukuna doğru noooldu. 😅
Sperm birkaç saniyeden fazla canlı kalamaz. Cinsel birliktelik olmadan hamile kalman bu şekilde mümkün değil.
Ayy soruya bak yaaa mantık dışı birşey bu geldiğime pişman etmeyin yahuu
Tatlişko sen bana cevap verene kadar git bak bakiyim nasil hamile kalınır insan, mantik diye birsey var insan binkere düşünür yaw soru sorarken
Canım benim içindeki kan birikiminden dolayı kan pıhtı şeklinde gelir iltihap kapmışsın ya da üşütmüşsün ondan dolayı merak etme bir şey yok 😅
Millet rüzgarla hamile kalıyo sen neden kalmayasın ki yani
Yo ciddiyim
www.google.com/.../
Yo banyo lifdeki spermi rüzgar taşidi Endonezya o kadini hamile bıraktı rüzgara babalik test yaptılar ☺
Kist ya da yumurtadır o ilişkiye girmeden rüyanda mı hamile kalacaksın 😂
İyice delirdiniz ha
Şaka yapıyorsun umarım. İlişkiye girmeden çocuk olmaz. Regl haftasındasın onun için öylesin
Düşük falan değil o normal pıhtı olması rahim dokusu o zaten öyle hamile de kalınmaz
Bu nekadar mantik dişi bir soru?
Üzülüyorum bu nesil nasil böyle olur üzülüyorum
Saçmalama
Psödosiz, yumurtalık kanseri, hayali gebelik sendromu...
Bakireysen nasıl hamile kalcan düşünmedenmi konuşuyorsun
sanmam altınakoyduğun şeyde yığılma olmuştır çıkarınca birden geldi geçmiş olsun doktoruna git bence
Bu soru epeydir dolaşıyor burda hamile değilsin merak etme
Içinde ateş etmesi lazım sperm hücreleri ucamiyo bil istedim😀
Bakireysen nasıl hamilesin mk
Kalmazsın spermler hemen ölüyor
Ne hamilesi ya bakire biri nasıl hamile olsun
Hayır kalmazsın tabikide
Bu kızı bir hayırsever psikiyartra götürüversin.
Sen aslında uzaylısın
Lifte niye sperm olsun
dusurdunmu 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?