Ben 15 haftalik hamileyim. Hamile kalmadan once zaten 2 kilo almistim 55 kiloda hamile kaldim ve suana kadar 3 kilo aldim bile (2 kilosunu su son 2 haftada aldim!). Nasil bukadar hizli kilo alinabilir normalmi bu? Ben yine pantolonlarima giriyorum bacaklarim vs ayni aslinda ama karnim cikmaya basladi simdi aksama dogru belli oluyo karnim ciktigi fakat sabahlari pek belli olmuyo o yuzden anlamiyorum bu kilolar nerden geldi.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
46 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım şuanda da 51 kiloyum 😆
dogumdan sonra gittimi cogu yoksa zormu oldu sonradan kilolari vermek?
kendimi bildim bileli zayıftım kendi kendine gitti
Ablam su an 6 aylık hamile 8 kilo aldı hamilelik boyunca 12 kilo alması lazımmış
6 aylik icin iyi almis son 3 ayi kalmis bende daha fazla almazsam iyi olacak son aylarda en fazla kilo aliniyormus
Sanırım sağlıklı olan her ay 2 kilo almakmış sen dikkat et yine de
peki tesekkur ederim
70 kiloya kadar normaldir doğuma kadar ortalama 15 kilo alınır
peki tesekkur ederim insAllah ben simdilik daha fazla almam cunku son aylarda en fazla kilo aliniyormus
8. Ve 9. Ayda alırsın daha çok. Rica ederim bebis erkek sanki 😊
Evet o yuzden biraz daha dikkat etmeye caliscam. Daha ogrenmedik cinsiyetini ama cok kisi oyle dusunuyor. Siz neden erkek oldugunu dusundunuz? :)
Hislerim bazan olur olmaz yerde konuşuyor böyle 😊
haha anladim insAllah hayirlisi bende nedense basindan beri erkek oldugunu hissediyorum ama saglikli olmasi en onemlisi tabi :)
Elbette sağlıklı olsun tek isteğimiz. Ama çabuk geçiyor soylim bi bakmışsın hastanedesin hamilelik çok çabuk geçiyor
Evet herkez oyle soyluyor bende cok heyecanliyim ilk hamileligim o yuzden bakalim nasil olacak ama gercekten cok cabuk buyuyor bebek cok degisik bir duygu
Öyledir keyfini çıkar biz 3 kez yaşadık o duyguyu 😊
Ne guzel Allah bagislasin :)
Amin teşekkür ederim. Sizinki de hele bi sağ Salim doğsun İns arka arkaya gelecek değerleri 😊
Insallah sagol :)
Sorularıma da beklerim gizli de yazmak serbest 😊
Bn ilk gebeliğimde 12 kilo aldım bunda 20 haftada 10 kilo aldım her gebelik farklı.
Bende 20 kilo almıstım 1 sene sonra hepsi tamamen gitti
insallah bendede hepsi gider :) Tabi bebegimin sagligi en onemlisi benim icin ama Şu an bile kendimi rahat hissetmiyorum bakalim son aylarda nasil olacak
Inşallah gider bünyeyle de alakalı tabi 🙂
Evet oyle :) benim en cok rahatsiz oldugum sey siskinlik hissi her yemek yedigimde az bile yesem sisiyorum sanki migdem bosalmiyo hic sabaha kadar oyle hissediyorum. Bu normalmi ve hamilelikten sonra duzeliyormu?
Herşey normal düzenine geri geliyor bende çok yemek yerdim 5 dk geçmeden acıkırdım doyma hissi yoktu korkuyordum doğumdan sonrada böyle olurum diye tamamen gecti
Oğlum da 30
Kızımda 5 kilo
Ohoo
baya fark var, kizinizda daha cok migde bulantisimi vardi? Benim ilk hamileligim ben bu hizla aliyorsam son aylarda nekadar alcam acaba...
Çok alırsın heralde
Oğlum ilkdi diye bilinçsizce beslendim ve doktorumda uyarmadı beni ama kızımda daha bilinçli olduğum için 5 kilo ile tamamladım şu an kilom iyi
@bysarı28 sen ne biliyorsun hic cocuk tasidinmi?
Yok beee knk jsjsjsn fikrimi söyledim sadece
Allah bagislasin. Bendede oyle oldu ilk hamileligim diye hic dikkat etmedim ama bundan sonra daha cok dikkat etmeye caliscam
Normali 7 veya 12 kilodur ama en önemlisi bebek sağlıklı beslen❤️
Peki tesekkur ederim :)
22 kilo aldım veremedim
Ekmek yeme verirsin be
@bysarı28 sağol
dogumdan sonra birazi gitmedimi?
Az buçuk
30kg ama ++++ değdi 😬
dogumdan sonra gittimi bir kismi?
Daha bebek içimde.. :)) 🙊😬🙈
İnşallah hayırlısıyla kucağına alabilirsin:)
Ahh anladim haha insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin en onemlisi o :)
20 kilo almıştım iki ay oluyor hepsi gitti
20 ..
10 kilo almıştım