Dışarıda açık havada maske takmamızın amacı, anlık dahi olsa, yanımızdan geçen covid 19 pozitiften, virüs kapmamak. Lokanta ve kafelerdeki yasak, maskesiz yemek yendiği içindi.
Tamam inandık. Bu safsatalara inanmayın artık. Yıllardır grip var. 2019'da solunum yolu sorunu ile ölenler ile 2020'de ölenler aynı sayıda. Ayrıca 2020'de kronik birçok başka rahatsızlığı olana da korona damgası vuruldu iddiaları havalarda uçuşuyor.
Güzel istatistikler.. Ben covid 19 geçirdim, hem de iki kere. İkincisi ağır geçti. Covid 19 geçirene kadar önemsemiyordum. Bana mı geçecek diyordum. Olmaz dememek lazım, ya olursanız.
Ben de geçirdim, eskilerden fark yoktu. Bağışıklık düşük ise her mutasyonlu virüs sizi etkiler zaten. Tedavi amaçlı verilen ilaçlar yan etki etmiş olabilir, belki de o yüzden ağır geçirdiniz. Ben kullanmadım mesela.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
39Sorum bir şey eleştirmek içindi, yoruma bakın.
Sorum bir şey eleştirmek içindi, yoruma bakın.
Tamam inandık. Bu safsatalara inanmayın artık. Yıllardır grip var. 2019'da solunum yolu sorunu ile ölenler ile 2020'de ölenler aynı sayıda. Ayrıca 2020'de kronik birçok başka rahatsızlığı olana da korona damgası vuruldu iddiaları havalarda uçuşuyor.
Güzel istatistikler.. Ben covid 19 geçirdim, hem de iki kere. İkincisi ağır geçti. Covid 19 geçirene kadar önemsemiyordum. Bana mı geçecek diyordum. Olmaz dememek lazım, ya olursanız.
Ben de geçirdim, eskilerden fark yoktu. Bağışıklık düşük ise her mutasyonlu virüs sizi etkiler zaten. Tedavi amaçlı verilen ilaçlar yan etki etmiş olabilir, belki de o yüzden ağır geçirdiniz. Ben kullanmadım mesela.
covid 19 önemsiz mi yani, neden bu yaygara o zaman
Toplumu korku ile kontrol etme politikası. Gerçek bir salgın olsa on binler ölür. Ünlüler meydanda olur mu sanıyorsunuz bunlar gerçek olsa?
kontrol edilebliyor muyuz ölçme çabası
Mantığa bak pp fotonu çekerken nefesini çok tuttun herhalde sal da beynine oksijen gitsin az
Mantıksız bir eleştiri Gülünç sadece
Neye göre mantıksız?
Denizde sperm yaşamaz fakat açık havada virüs askıda kalıp nefes alma ile bulaşıcı olabilir benim görüşüm bu
Önceden de bulaşıyordu. Önceden niye maske takmıyorduk?
Önceden bukadar yaygın değildi covid son günlerde aldı başını gitti bizler sayesinde farkındasın dimi
Nasıl yaygın değildi? Asırlardır grip olan o kadar insan var. Istatistiklere bir bakın isterseniz.
Grip ile covidi bir mi tutuyorsun?
Grip geçici bağışıklık sisteminde problem yoksa atlatırsın covid öyle değil grip ile covidi bir tutman çok saçma
Bağışıklığın iyi ise covid i de anlatırsın. Doktorun kendisi dedi öldürme oranı binde bir diye. Neye göre yorum yapıyorsunuz bir anlasam.
Senin ile tartışmaya girmeyeceğim grip ile covidi bir tuttun bu benim için yetti sağlıklı günler.
Ben bir tutmuyorum. Bir sürü doktor aynısını diyor.
Açıklama kısmına bak bi istersen
Peki.
Değil mi? Bir şeyi eleştireyim dedim, açıklama kısmını okuyan yok.
Hahahaha yarıldım burada yemin ederim
Ama cümle doğru bence güzel söylemiş adam mantıklı
:D
Birde aşağıda anatomiye görende var he hahahhaa sen onlara söyledikten sonra cevap yaşamda yok ne kadar zekiler mis hahahha
Evet bilimsel kasan da çok :D
Hahahha yorumlar vallaha efsane bunları capsle kullanırsın vallaha he hahahha iyi soru çıkar
Sosyal medya sayfam olsa belki kullanırdım :D
Malesef benimde yok yoksa
alacaktim
Peki
Doğru bi yorum diye yorumladım abartmışlar