Hepinize teşekkür ederim 💐
Özellikle imza şahayane jestti ❤

7 aylık bir evladım var ve 'doğumdan sonra keşke hep elimde olsaymış' dediğim bir kitap oldu çünkü gerçekten bir rehber gibi, elimde olsa başından beri bebeğimin kontrollerini bile not edebilirmişim çok ince düşünülerek yazılmış 😊
Tabii aklımda kalanları elime geçtiği gibi not ettim gerekli yerlere 🧚♀️
✔Neyseeeğğ ebeveyn olmaya karar verdiğinizde çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar okuyacak mısınız ya da okudunuz mu?
Özellikle pandemi dönemi bebeklerini büyütürken sosyal destek alma imkanı olmayan ebeveynler için yardımcı bir rehber olacağını düşünüyorum.
Her aşaması zorlu olan bebek büyütme serüveninde sizinle aynı sıkıntıları yaşayan kişiler olduğunu bilmek, çoğu sıkıntının doğal olduğunu bilebilmek stresinizi azaltacaktır diye umuyorum.
- Yalnızca anne - babalığın keyfini çıkarmaya odaklanın.
- Stres yaşamayın.
- Bebeğinizin büyüme ve gelişme notları ile aşı zamanlarınızı kitabınızın üzerindeki ilgili yerlere kaydetmeyi unutmayın. Doktorunuza gitmeden evvel sormak istedikleriniz hakkında notlar alın.
- Bebeğiniz büyüdüğünde geriye dönüp sayfalarını karıştırdığınızda aldığınız notlar sayesinde gülümseyeceksiniz.
- Bilgilendirici bir kitap değil yalnızca aynı zamanda bir hatıra defteri olsun. Bebek çantanızdan hiç çıkarmayın.
- Bebek Rehberi, ilk bir yıl baş ucu kitabınız olsun.
Doğum tebriğinde ne hediye götürmeliyim diye düşünmenize gerek yok. :)