Çocuk & Ebeveyn Doğum kontrol hapı çocuk düşürür mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Net bi şey söyleyin Güncellemeler+1 yıl Yanlış yönlendirildim yapmayın yorum falan Doğum kontrol hapı çocuk düşürür mü? Cevapla Doğum Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl ilişki öncesi ve sonrası alınanı var diye biliyorum hamilelik durumunda etki eder mi pek bilgim yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Benimde yok işte kulaktan duyma şeylerle iş yapıyorum umarım ölmem Yorumla
Lilych1 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl mesaj atabilme şansın vsr mı bişey sormak istiyorum 0 0 Yorumla
Herseyiibilenadam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 83% +1 yıl düşürmez sadece gidilecek yolu engeller. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Offffffff Yorumla
BASIMIANNRMYAKTI Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Tabiki de hayır sen olagi cok yanlis anlamışsın 1 0 Yorumla
Ayseeeee25654 Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl seks yaparsan çocuk düşer ve kaç aylik 2 4 Yorumla Soran +1 yıl 3 haftalık daha Yorumla Ayseeeee25654 +1 yıl Yas kac evlimisin Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim 22 Yorumla Ayseeeee25654 +1 yıl Him niye korunmadim Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 780 cevap paylaştı. dogum kontrol hapı bu düşürücü hap degilki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ilişki öncesi ve sonrası alınanı var diye biliyorum hamilelik durumunda etki eder mi pek bilgim yok
Benimde yok işte kulaktan duyma şeylerle iş yapıyorum umarım ölmem
mesaj atabilme şansın vsr mı bişey sormak istiyorum
düşürmez sadece gidilecek yolu engeller.
Offffffff
Tabiki de hayır sen olagi cok yanlis anlamışsın
Olabilr
Zararlı düşürmez aldırmak sa yardmcı olurum
seks yaparsan çocuk düşer ve kaç aylik
3 haftalık daha
Yas kac evlimisin
Evli değilim 22
Him niye korunmadim
dogum kontrol hapı bu düşürücü hap degilki
Hayır düşürmez
Çocuğun olmaz artık