Selllaamm:) Yeğenim olacak ve Haziran ayında doğacak. Yakışıklı bir erkek geliyor :) Haziran ayında doğacağı için neler alabilirim pek bilemedim. Sizler3 de sormak istedim:) Yenidoğan bebeklere ne alınmalı set felan neler olmalı? Bebekler için emzik bez vs. hangi markalar olmalı?
Ne alırsınız bilmem ama rn az 6 ay sonra giyeceği kıyafetleri aşın. Çünkü gelecek hediyelerin çoğu ilk doğduğunda giyeceği kıyafetler olacak ve 6 ay sonra ailesi tekrar kıyafet almak zorunda kalacak.
Ben bu işin içinde olan biri olarak ince detaylı alınması gerekenleri yazacağım. 🌸 Emzik, biberon, tırnak ürünlerini wee baby markasından alman iyi olacaktır. Kollu zıbın veya atlet zıbın gibi ürünleri gülücük çocuk markasindan temin edebilirsin. %100 pamuk içeriği ile bebeğe zarar vermeyecek. Hastane çıkışları oluyor 10 lu şekilde satılmakta piyasa markası olan gaye markasını tercih edebilirsin. Aynı şekilde %100 pamuktan üretilmiş olması ve kaliteli iplerden üretilmiş olup battaniye boyutlarının daha kullanışlı ölçülerde olması sebebi ile gaye tercih edebilirsin. 🌸 battaniye olarak da alırsan golden markasına ait kutulu lazer model pres battaniye tercih edersin.🙈 Sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.
Öncelikle miniğin anne babalı ve sağlıklı büyümesini temenni ediyorum. Ben İnstgram da gördüm yeni doğan bebekler için kutular hazırlıyorlar bence çok şık ve güzel bunları da örnek olsun diye koydum. Sayfa da bu bakmak isterseniz diye ismini bırakıyorum buraya. Littlehapinessconcept
Eminim çevrendeki bir sürü kişi yenidoğan hediyesi getirecektir ve bu öyle bir boyuta ulaşıyor ki çocuk hepsini giyemeden büyüyüp gidiyor zaten. Nacizane tavsiyem 1 2 yaş kıyafetlerden yana. Ya da anne adayımız ile konuşup onun kullanabileceği kıyafet dışı bir eşya alman. Malumunuz bir bebiş gelirken onun için telsizinden tut alt açma bezine emziğine kadar her şey ihtiyaç listesinde. Anne ve babaya hem destek olmak hem de hediye almış olmak için bu ihtiyaç listesinden alışveriş yapabilirsin🤭🤭. Bez pastaları da hayat kurtarıcı bence.
Yeni doğan seti almak iyi bi fikir degil gibi. Çunku bebekler çok cabuk buyürler 2 tane seti olsa bile yeterli 2, 3 aylik olduktan sonra yeni kiyafetler gerekiyor. Hastane cikişi icin anne onu önceden hazirliyor. Üstelik bebegi gormeye gelen tum misafirler yenidoğan alıyor degisik ve daha gerekli seyler alinmali diye dusunuyorum. Sterilize makinasi, biberon seti emzikle beraber, kiyafet alincaksa 1,2 yaş arası alınmalı. Peluş tulum olabilir. Pelus montlar olabilir. Annesine bebek arabasi ya da puset almamasini soyleyebilirsin onu sen alabilirsin filan. Hamak alinabilir internette cok tatli bebek hamaklari var..
Yazın bende yeni doğan bir bebeğe ne alabilirim diye araştırken Tişört, çıtçıtlı body, patikli alt ve bereden oluşan 4'lü takım almıştım. Hastane seti diye de geçiyor ama diğer büyük olanlara oranla bu şekilde satılanlar da var. Ayrıca Lc Waikikiden almıştım istersen bak
Yeğeninse imkanın varsa keseni bol aç en ihtiyaç olacak şeyler bebek bezi ıslak mendil pişik kremi çokça zıbın yenidoğan kıyafeti ana kucağı bence bebek beşiğini anne babayı çağır kendin al onların kalbinden vurursun onu almışlarsa böyle küçük sallanan atlar var çocuğn ay ilerledikçe tutturacağı birşey öyle şeyler olabilir
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ❤ Benim bildiğim zıbın, bere, bez, alınır ama çok bilgim yok Şu görseldekiler çok hoş tatliş ponçik duruyor ama ne olduğunu bilmiyorum 🤭
Sakin olunuz, henüz bir hayli vaktiniz var 😀 e bebek ürünlerinden memnun kaldım, bez, ıslak mendil, bakım bezi, temizleme pamuğu filan ne varsa ordan bu firmanın ürünlerini aldım, gayet de memnunum.
allah kaderi güzel sağlığı yerinde bir avzda kurtulunası evlat nasip etsin.. yeni bebek sahiplerinin en çok ihtiyaç duyacağı şey bebek bezidir olabildiğince çok alınırsa koli gibi en baba hediye olur.. ana kucağınıda tavsiye ederim.. ancak yıllarca başının ucunda olacak müzikli uyku arkadaşıda hoş fikir.. hani şu tepesine asılan ipi çekilince hoş huzur veren soft müzikler..
Sanırım Wee Baby'nin ürünleri kaliteli. Zıbın, tulum, bere, bebek bezi, bebek battaniyesi, ıslak mendil, biberon, emzik, tırnak makası, alt değiştirmek için örtü... Aklıma bunlar geldi. 😌 Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. ❤️
Bana kalırsa ona güzel bir kutu hazırlayabilirsin. İcerisine yeni doğan bebek bezi, ıslak mendil, zıbın, bebek şampuani, dalin sabun, bebek yağı gibi şeyler koyarsan çok güzel olur. :)
Yaa çok mutlu oldum allah analı babalı büyütsün.😊😊😊 Biberon alabilirsin, mama sandalyesi, önlük gibi ufak şeyler alabilirsin.🤭 Kıyafetleri zaten çok olur.🤗
Ayy çok güzel bebekken bolca sev biraz konuşmaya başladıklarında çok yaramaz oluyorlar. zıbın patik alabilirsin bebekler çabuk büyüdüğü için çok fazla almayın. her zaman kullanabileceği biberon gibi şeyler alabilirsin.
Evet sizde haklısınız. Yani şahsen ben piyasadaki ürünleri beğenmiyorum, mecburiyetten doğala en yakın olanlarını çevremdekilere öneriyorum. Sizin de iyi bir araştırma içine girmeniz gerekebilir. Yani bebek bezi alacaksanız sleepy olabilir. Biberon, emzik vesaire şeylerde de Philips Avent öneriyorum.🌺
Maşallah sağlıklı olsunlar anne de bebek de... Soruya gelince özel kullanacağı şeyleri annesine sormak daha iyi. Eşya olmazsa da altın takarsınız zaten her zaman makbule geçer :)
Öncelikle gözün aydın, hayırlı uğurlu ve bereketi ile gelsin Allah sağlıklı sıhhatli gelmesini nasip eylesin Teyzesi/Halası artık hangisi oluyorsan :) Beşik alabilirsin Biberon Erkek oluyormuş, erkek bebek tulum veya giyisi alabilirsin :)
Öncelikle Allah sağlıklı ve analı babalı büyütsün. Teyze mi olacaksın hala mı? Hastane çıkışı set alabilirsin.. Priz emniyetinden tut emziğe zıbına patiğe kadar bir bebek sepeti yapabilirsin.