Her şeyi ağzına almasını istemiyorsunuz ya başka dikkatinizi çeken bi olumsuz davranışı oldumu
Soran
1 ay
Söz dinlememesi benim söylediğimin dışında herşeyi yapması bunun dışında göz bebeğinin titremesi ve bir şeye bakarken kafa salaması oluyo bunun için kaç defa hastaneye gittik sonuçları hep temiz çıktı çok şükür böyle yani başka birsey dikkatimi çekmedi
Bu durum 3 yaşında olmasına ramen yaşanıyorsa ya korkmuş olabilir bişeyden birine özene bilir ablaları falan varsa onlar tırnaklarına bişey yapıyorsa geçmesi için eline acı mue veya kolanya sürebilirsiniz eli ağzına geldiğinde sevmezse zamanla bırakır ana okulda böyle bi öğrencim var 3 yaşında sizin dediğiniz sorun ondada vardı.
Şeyde deneyebilirsiniz elini ağzına götürmemesi için boyama olabilir kağar kesme olabilir evde etkinlikler yapabilirsiniz elini ağzına almayı unutur elleri dolu olursa o zaman ağzına almayabilir dikkatini farklı bir yere çekmeye çalışabilirsin.
Sizin öğrenciniz başka neler yapıyo bunların dışında
Soran
1 ay
Etkinlikte yapıyoruz mesela oyun hamurunu çok seviyo onlarla oynuyoruz boyama kitabı aldım arabaları çok sevdiği için arabalı boyama kitabı aldım onu boyuyoruz
Ben ağzıma almamasının yanlış olduğunu anlatmak istediğimde kulaklarını yapatıyor annesiyle görüştüm annesi ablalarına özeniyor dedi acı öje alicam dedi şu an bi değişim olmadı çünkü bu sorunu yeni yaşadım bu hafda her an sürekli ali ağzında ama eline ben etkinlik verinde iki elide doluyken ağzına götürmüyor onu fark ettim. Bi öğrencimde mesela onun elinin sürekli ağzımda olmasından rahatsız olmuş ve tik oluşmuş herkesin elini kokluyor ben hariç arkadaşı kalem veriyor kokluyor noldu dedim diyorki öğretmenim elini ağzına aldı bu kaleme dokundu kötü kokuyor diye kısa sürede bu iki çocuğunda düzelmesi için elini ağzına alan çocuğa yoğunlaştım diğerinde farklı bi yöntem deniyorum şimdilik işe yaradı ama ağzına alan çocuk aynı şuanlık
Soran
1 ay
Biraz oynadıktan sonra sıkılıyo oyunu bırakıp gidiyo hemen yerde veya başka birşeyi ağzına götürüyo ben yokken temizlik falan yaptığımda mesela
Biliyorum fakat alışkanlıklar devam edebilir. Örneğin çocuklarda soru sorma merakı da bilmem kaç yaş arası atıyorum. Ben ergenliğin sonuna kadar öyleydim
En İyi Kız Görüşleri