Hangi doğum daha çok tercih edilir özel hastane mi devlet hastanesi mi tercih edilmeli
Normal doğum
Sezeryan doğum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben normal dogum yaptım simdi hamileyim yine normal istiyorum ve devlette dogurdum iyi ilgilendiler
Hadi inşallah darısı başıma.. Allah bebeklerinize hayırlı uzun ömür nasip etsin
Bizde özel 1 tane zaten 😅
Nasıl yani 😀
Başka yok gönül ister Balıkesir'de doğurmak ama götüren yok körfezde sezeryan yapıyormuş haftaya körfeze gideyim daha sonra devlete giderim
Anca atlattık coronayi inşallah bir daha yakalanmayiz
Cevap
8Cevap
Son zamanlarda sezeryan doğum oranı artsa da adı üstünde iyi olan normal doğumdur. Herhangi hir sağlık problemi yoksa normal doğum tercih edilmeli.
Kadın olsaydım ne kadar acılı bir süreçte olsa normal doğumu tercih ederdim. Sezeryan doğumları izliyorumda. Bazı doktorlar doğal sezeryan yaparken bazıları resmen üsten aşağı karın yarıyor.
Çocuk sahibi olma kararı alırsam özelde normal doğum yapmak isterim sanırım
Özel normal yapmamak için hep bahane mi üretiyor bilmem hep sezeryan doğum
Normal doğum yapmak isterdim abla Allah öyle yaratmış çünkü kanununu
Nasıl olacak o sen nereden çıkaracaksın çocuğu
Abla kadın olsaydım dedim ama tıp artık ilerledi doktor nasıl uygun görürse öyle olcaksın baktın çocuk ters geliyor normal doğum yapmaz doktor eski analarımız ne yapmışlardır kim bilir
Hayırdır inşallah 🙄🙄
Gebeyim gebe 😀 ama doğurmaktan çok korkuyorum oturup oturup ağlıyorum nolcak böyle bilmem
Ay inanmıyorummmm 😳😱😱😱
Korkma bence senin yapın normal doğuma müsait hatta bir düzine çocuk yapmaya elverişlisin
anne ve bebek için o an hangisi doğruysa
Normal doğum
Bende geçen hafta suda doğum yaptım hey Allahım
Burda olsa bende tercih ederdim
Tavsiye ederim ben hep suda doğum yaparim
Dogurcan mi kiz
Doguracagim inşallah ama çok korkuyorum kimisi devletten memnun kaldım diyor kimisi özel direk sezeryana alıyor diyor.. napcami sasirdim
İnşallah bakalım birde doğurabilsem özele gittimcanam çok pahalı dogurana kadar 15 000 rahat gidecek devlete yeni doktor gelmiş herkes çok iyi diyor bakalım ona gideyim diyorum şimdiden ürküyorum erkek ne olmak isterdim bir sünnet olup ömür boyu bunu hatırlatıyorlar😀
sezaryen
hamile misin
Evet ama çok korkuyorum doğum acısından
yeni evlenmedin mi sen ne bu hız
4 ay oldu evleneli Corona oldum karantina sürem bitti hamile olduğumu ogrendim
iyiymiş :)
Normal doğum
İstemiyorum..
C sıkın unutmuşsun
C şıkkı nedir
Nihat dogan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?