Merhaba hamilelik tedavisi görüyorum ilk ay doktora gittiğimde 5 gün birer tane klomen içmemi söyledi 5 günün sonunda18 milimlik bir tane yumurtam oluşmuştu onun ardından ovitrelle ile çatlatma iğnesi oldum ama sonuç negatif diğer ay bir daha gittik yine 5 gün birer tane Klomen kullanmamı söyledi neyse kullandım ve tekrar gittim bu sefer sağ tarafta bir yumurta 18 milimlik, sol tarafta 19 milimlik 2 tane yumurtam oldu doktor bu defa hamile kalma sansin yüksek dedi sizce ne olur , lütfen sizinde böyle deneyimleriniz varsa yorumla paylaşır mısınız
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
53sorunun ne? eger polikistik overse, ibrahim sarcoglunun sogankuru ve incirkurunu ve bol dua tavsiye ederim sirasiyla. ikiside ayni gorevi yapiyor ama rahim duvarini kalinlastiriyor
Tavsiyen için çok teşekkür ederim deniycem onuda
Nasıl kullanılıyor soğan kürü
Klomen fazlan kullanmayın sizin hiç sorununuz yokmuş klomeni doktorlar yumurtası çatlamayan yumurtlamada bir sorunu olan kişilere kullandırıyorlar bnce doğal yoldan hamile kalabilirsin.
İnşallah deniycem tutmazsa
İnternette soğan kürü ile ilgili ayrıntıları bulabilirsiniz 15 gün kullanılıyor. İnşallah faydası olur 🌸
İnşallah çok sağol
Ben normal gittim uygulandı tup bebektede aynısı oluyor
Tamam çok teşekkür ederim
Rica ederim
Maalesef kalamiyorum aşılama yapılmadı sadece klomen kullanıp yumurta çatlatma iğnesi oldum sonucu bekliyorum ve olumlu sonuclanan var mı onu merak ettiğim için sordum
Yumurtanda sorun mu var yoksa ya da onun sperminde
Spermi 2 kat çıktı 2 günde hemde onda bı sıkıntı olduğunu düşünmüyorum doktor banada normal dedi ama heralde yumurtlamada bı problem var
Adetin sıkıntılı mı
Yok düzenli 28 günde bir
İnşallah bende kalabilirim bu ayın 18 inde iğne oldum bekliyorum umutsuzca
🙏🙏
İnşallah
Doğal olarak kalinamadiginda maalesef bununla oluyoe
Hasta olan hanginiz
ikimizde de sorun yok hatta eşimin sperm sayısı 2 katı ama yinede olmuyor sanırım yunurtlama boş oluyor
İş sana düşüyor ozaman şekerim ilişki tarihini saatini takip edip eşine nokta atışı yaptıracak sın
Hepsine özen gösteriyorum aslında
Bak ilaca tepki gösterdim şekerim niye çünkü ilaç ile olacak birşey değil bu daha fazla azaltıyor doğurganlığı ilaç kullanmak yerine daha çok ilişkiyi girseniz ilaçtan daha çok şansınız olur
Yinede biyerde eksik yapıyorsun sen
Teşekkür ederim tavsiyelerin için eksik yeri bulurum umarim
Erkek ona bakmaz iş yine sende bitiyor neyi eksik yapıyorsun bul bence
İnşallah bulurum
Mesela ilişkiden sonra hemen kalkma ayağa en az bir saat ayaklarını kaldır bekle bunada dikkat et
İnan ki 2 saatten fazla kaldım ama tutmadi
Döl tutmuyor tahmin ozaman
Rahmin ozaman
Bu ayda olmazsa doktor rahim filmi cekecekmis tüplerde mi sikinti diye
Bencede rahmine baktır belki orada ya da vajinal bir hastalığın vardır
Bakalım tutmazsa buda sonumuz o
Aslında denemeniz için bir tavsiyede bulunmak istiyorum yeni geldi aklıma kaybedecek bir şeyiniz yoktur
Dinliyorum
Cidden saçma gelmesin deneyin orjinal alıç sirkesi bulun biyerden senin adet dönemine kadar düzenli olarak her akşam için eşinizle inanıyorum faydası olacak size
Deniycem olmaZsa çok sağol
Bu konuda ciddiyim hafife almayın ilk işiniz bu olsun emin olun faydası olacak size
İnşallah olur bu defada olmazsa kesin denerim
Olacak inşallah bana güvenin olmasada corana olmazsınız bu sirke sızı coranadan korur 😀
İnşallah çok sağol
Rica ederim ne demek sirkeyi bulamazsanız bana yazın yardımcı olurum yine sizin için karşılığı önemli değil
Tamamdır tekrar teşekkürler
İyi geceler
İyi geceler