Özel Günler & Hijyen Erken gebelik testi regle 6 gün kala doğru sonuç verir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Iliskiden 14 gun sonra, adete 6 gun kala dogru sonuc verir mi?Normal test degil, erken gebelik testi. Güncellemeler+1 yıl Güncel Erken gebelik testi regle 6 gün kala doğru sonuç verir mi? Cevapla Gebelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
eda1999 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Verir canım ben 7gün kaşa erken gebelik testi yapmıştım öyle oğrendim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben iliskiden 13 gun sonra test yaptim negatif cikti. Sizce umudu keseyim mi Yorumla eda1999 +1 yıl Kesme canım umutlu ol Yorumla Soran +1 yıl Adetime 4 gun var. Karnimda bi yogunluk harici regl belirtim yok. Senin hamilelik şüphelerin nelerdi Yorumla
Edatarot Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sanmam 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Negatif cikti da kararsiz kaldım Yorumla Edatarot +1 yıl Adeti bekle Yorumla Soran +1 yıl Oyle yapacam. Aksamdan beri midem bulanıyor. Hadi hayırlısı Yorumla Edatarot +1 yıl Amin🙏 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 7,4b cevap paylaştı. Adetinin gecikmesi sonucu test vereceksin gadası 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Verir canım ben 7gün kaşa erken gebelik testi yapmıştım öyle oğrendim
Ben iliskiden 13 gun sonra test yaptim negatif cikti. Sizce umudu keseyim mi
Kesme canım umutlu ol
Adetime 4 gun var. Karnimda bi yogunluk harici regl belirtim yok. Senin hamilelik şüphelerin nelerdi
Sanmam
Negatif cikti da kararsiz kaldım
Adeti bekle
Oyle yapacam. Aksamdan beri midem bulanıyor. Hadi hayırlısı
Amin🙏
Erkekler Ne Diyor
Adetinin gecikmesi sonucu test vereceksin gadası
Vermez bekle biraz daha
Geçmiş olsun