Çocuk & Ebeveyn Erken gebelik testi ne zaman yapılır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Olaydan 13 gun gecti. Reglime 6-8 gun var. Erken gebelik testi yapsam silikte olsa sonuc cikar mi? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Erken gebelik testi ne zaman yapılır? Cevapla Gebelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pelinsumer Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl Regl dönemin günün geçmesi lazım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Erken gebelik testleri reglden 6 gun once sonuc veriyomus diye gordum. Silikte olsa sonuc alamazmiyim ya eger varsa Yorumla Pelinsumer +1 yıl Silkte olsa diye anlasamz emin olmak icon ya regiln geçecek günün. ya da kan tahliliyle hemen anlayabilirsin saglik ocağında yaptırabilirsiniz Yorumla Pelinsumer +1 yıl Erken gebelik testini duymadım doğrudur belki ama silik cikan dogru değildir zaten net olmasi gerekir çizgilerin hnegi test olursa olsun net olmalı koyu olmalı renk Yorumla
Nişanlıveankaralı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesin cikar dimi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 13 gün içinde çıkar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kesin cikar dimi? İdrarda erken gebelik testi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl düzgün yaparsan çıkar. Yorumla Soran +1 yıl Nasil duzgun? Sabah ilk idrarla mi yani? Bu sabah yapacam da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=41Gv1M3YlRY bunu izleyin Yorumla Soran +1 yıl Tamam canım saol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim :) istediğiniz sonuç her neyse çıkar umarım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Regl dönemin günün geçmesi lazım
Erken gebelik testleri reglden 6 gun once sonuc veriyomus diye gordum. Silikte olsa sonuc alamazmiyim ya eger varsa
Silkte olsa diye anlasamz emin olmak icon ya regiln geçecek günün. ya da kan tahliliyle hemen anlayabilirsin saglik ocağında yaptırabilirsiniz
Erken gebelik testini duymadım doğrudur belki ama silik cikan dogru değildir zaten net olmasi gerekir çizgilerin hnegi test olursa olsun net olmalı koyu olmalı renk
Olay derken senimi pıçakladı
He aynen
Evet
Kesin cikar dimi
13 gün içinde çıkar
Kesin cikar dimi? İdrarda erken gebelik testi
düzgün yaparsan çıkar.
Nasil duzgun? Sabah ilk idrarla mi yani? Bu sabah yapacam da
https://m.youtube.com/watch?v=41Gv1M3YlRY bunu izleyin
Tamam canım saol
rica ederim :) istediğiniz sonuç her neyse çıkar umarım.
çıkma ihtimali var