Arkadaslar merhaba ben 2 ay'lik hamileyim nisanli oldugum icin ailem bilmiyordu 1 haftadir karin agrim vardi bugun ilk damla seklinde kan geldi 30 dk sonra kanama cogaldi hemde fazlasiyla ellerim bacaklarim kan icerisin deydi 2 aylik hamileyim icerisinde parca kalma ihtimali var mı? Pede baktigim zamann da sekilsiz birsey vardi doktora gidemiyorum
Kanamam da var durduk yere ilac filan atmadim agir kaldirmadim neden oldu durduk yere aniden ola bilirmi?
Kanamam da var durduk yere ilac filan atmadim agir kaldirmadim neden oldu durduk yere aniden ola bilirmi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olabilir ama devamı olması herek değil mi, dikkat et kendine, acil bi jinekologla görüş, hayatından olma ihtimalin de olabilir :(
Nasil yani devami anlayamadm
Bi kerede bitmez bildğim kadarı ile
Yok kanamam var zaten
Bilemiyorum, ama acilen kendi sağlığın için bi uzmanla görüşmeni öneririm
Düşük, kendiliginden tutunamadigi olabiliyor. Ama parça kalmış olabilir elbette. O ihtimal olduğu için doktora gitmen gerekir. Çok geçmiş olsun.
Parcayi gorduk sekilsiz di gidemiyorum ki
Öncelikle çok geçmiş olsun her ihtimale karşı bir jinekoloğa görünmeniz lazım içeride parça kalma durumu var ise bu size büyük zarar verir.
Ya ciddi misin sen. 3 gün olmus ama yorumları umarım uygulamamışsinır. İlaç falan alma kafana göre direkt doktora git. Hem nişanlisin hem hamilesin hem de bunu biliyorsun gerçekten şaka gibisin. Zaten düştü diyip buraya soru mu atılır ya
Progestan al kullan benim bir tanıdığın da ilk aylar çok kanaması oldu doktor ona progestan yazdı. Kullandı bebek tutundu şükür.
Dokrota git dusuk olma ihtimalin var benim karimda Şu an boyle yarin aldiracaz ameliyata gelen seyde kahverengi benzermi oyleyse sikinti git
Kac aylik esiniz cok agrisi var mı
6 haftalik
Onunda cok agrisi var mi ani mi oldu 😔 allah yardmcnz olsn
Var ozelden konusalim mi istersen kardesim
Yardmci olrsnz sevnrm
Ozele gelsene
Bana yüksek gibi geldi
Hic bir sebep yok amaa ilac kullanmadim
Agir kaldirmadin
Üzülme saygıdeğer vatandaşım
Nişanlıyken mi yaptınız yazık zina çocuğu oldu
Haddini asma !!!
İmam nikahimiz vardi bilip bilmeden konusma
Imam nikahı olabilir evlenmeyi neden beklemedin?
Düğünden sonrasını ne aceleniz vardı? Şuanda evli mısın
Imam nikahı olması evli olmanız anlamına gelmez resmi nikah olmadimi imam nikahı geçersiz oluyor.
Neyse gerçeği söyle? sana bi soru sordum şuanda evli mısın?
Günah onların günahı sizi neden ilgilendiriyor ki herkes kendi günahlarını çuvala basıyor başkasınınki ile uğraşıyor. Kınamayın lütfen başınıza gelir.
Ben kınamadım?
Sadece bir soru sordum:)
@neonemivarkizmin merak etme bende biliyorum kınamanın ne olduğunu:) soru bu her sorulan soru kınama anlamına gelmez kalbimden kötü niyet geçmiyor siz bilemezsinz bunu
Eleştirdiniz zina vs. Dediniz burada sizi ilgilendiren bir durum göremiyorum dedim sonrasında ise kınamayın diye tavsiyede bulundum kınadınız demedim.
Anlaşıldı sanırım söylediğim @neonemivarkismin😊
Bakin hanım efendi benim sizinle bir muhattabım yok ben soruyu soran kişiyle ilgileniyorum için fesat olduğu için her insanı kendin sanma ben biliyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu kinamak çok görmek için bu cümleleri kurmadım:)
Tavsiyeyi kendinize saklayiniz senden öğüt alacak değilm şimdi yazmazsanız sevirim
Her gördüğün yoruma atlayıp bilip bilmeden cümle kurmayın lütfen siz de ortak oluyorsunuz o zman bu günaha
Özellikle karşındakini elestirirken karşındaki insanı kötü bilme sende kulsn senin de başına gelebilir
Hatta gelebilir değil gelir bana söylediğin gibi:)
Salak mısın sen? Kızın derdi ne sen hala oldunuz mu oldunuz mu. Sana ne! Bi kere olsun beni ilgilendirmez demeyi öğrenemediniz. O günah bu günah belki kız dinsiz belki senin ettiğin günahların yanında bu hiç sen kimsin ya. Kendinizi bu kadar önemsemeyin sanırsın bana peygamber şu triplere bak
Aniden olabilir geçmiş olsun
Belkide
Geçmiş olsun cok
Saqolun
Aynen
Hic bir sebep yok amaa ilac kullanmadim
Agir kaldirmadin