mervee9833 | Çocuk & Ebeveyn konusunda 183 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
O kadar beklemeden bile belli oluyor. Kan değerine hemen yansıyor. Zaten 2 haftalıkken bile eczane testlerinde görülüyor. Silik çizgi çıkıyor illa. Kadın Doğum doktoruna gidip baktırabilirsin. Tabi her doktor işini yapan değil. Bazıları ultrason açmamak için ilaç yazıp yolluyor. Ben oğlumda yaşadım, 2,5 aylık hamile olana kadar gittim ama karnımın boyu da 5 6 aylık gibiydi hala ilaç yazıyordu ultrason açmadan. Gittim mecbur özel hastanede kontrollerimi yaptırdım hep sonrasından. Ama şimdi yine hamileyim ve doktorlar ilgileniyor şükür. Acilden test yaptırmak istersen bana acil doktoru 2 ay adet gecikmesi yaşamış olman gerekiyor dedi gönderdi. Çocuk 3 aylık olacak yani. Belki de doktoruna bağlı bi ilgisizliktir
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
2 ay
2 ay adet gecikmesinden sonra demesi müthiş saçmalık. O zaman ben 28. günümde yaptırayım erken yaptırıp yanlış sonuç almak istemiyorum
Ama hamilelik olayı ilişki süresine değil adet zamanına göre bakılıyor
Soran
2 ay
Ben zaten ilişkiden 4 gün sonra adet oldum. Her ihtimale karşı baktırmak istiyorum o yüzden 28 gün yeterli mi diye sordum. Yoksa dediğim gibi ilişkiden 4 gün sonra olmam gereken günde ve her zamanki şeklimde reglimi oldum zaten
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş