Çocuk & Ebeveyn Beyzanur ismi güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Az önce bi soru sorulmuş Beyza ismi sevilmemiş peki Beyzanur ismi nasıl? Güncellemeler+1 yıl Beğenmeyen kişilerin kendi isimlerini merak etmiyor değilim :) Beyzanur ismi güzel mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mislinadorak Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel nurlu isimleri severim keşke benim ismimin yanında da nur olsaydı.. 2 0 Yorumla
Kızıl_prens Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Tabi işin içine nur girince olayın rengi değişiyor. Mesela kamile pek hoş değilken kamilenur deyince auuuw 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah Yorumla Kızıl_prens +1 yıl O değilde kasımda aşk başkadır😘 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim var bb 😂 Yorumla
suny1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl İki isimli arkadaşlarımın hepsi şeref yoksunu o yüzden iki isimlileri duyunca bir sıkıntı geliyor bana, beyza iyidir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka herkesi kıyaslaman yanlış. (!) Yorumla
Aloonekl Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sonunda Nur olan veya 2 isimden pek haz etmem, daha ilginç bir şey iyi olurdu. 1 0 Yorumla
Princess12 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 62% +1 yıl beyzanur kötü beyza iyi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😏😏 Yorumla Princess12 +1 yıl benim ismimin sonunda da nur var bu arada nefret ediyorum sildiricem onu artık Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Beyza ilk sevgilimin adıydı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eee 😂 Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Öyle yani Yorumla Soran +1 yıl Vay canına Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Bu bilgiyle hayatının değişmesi lazım Yorumla
drburakmert Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Nur lu isimleri sevmem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle diyorsunuz beyefendi alındım gücendim... Yorumla drburakmert +1 yıl Ayşenur diye paltonik askim vardi ondan 😊 Yorumla
Goodboyycemal Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Üstüne alındı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet 🙄 Yorumla Goodboyycemal +1 yıl Ben beğeniyorum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla Goodboyycemal +1 yıl Simdi mutlu oldu 😏 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar kolay işte 😂 Yorumla Goodboyycemal +1 yıl Sen sevin diye yapmadım 😂 Yorumla Soran +1 yıl tamam anladım ben sağol 😂😂 Yorumla Goodboyycemal +1 yıl Ama sevinmene de hoşuma gitti beyzanur Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Cemall Yorumla Goodboyycemal +1 yıl Rica ederim bye Yorumla
fukanınhatunu Takip Et Master Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Daha güzel isimler var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güzel nurlu isimleri severim keşke benim ismimin yanında da nur olsaydı..
Tabi işin içine nur girince olayın rengi değişiyor. Mesela kamile pek hoş değilken kamilenur deyince auuuw
Hahahahah
O değilde kasımda aşk başkadır😘
Sevgilim var bb 😂
İki isimli arkadaşlarımın hepsi şeref yoksunu o yüzden iki isimlileri duyunca bir sıkıntı geliyor bana, beyza iyidir
Ne alaka herkesi kıyaslaman yanlış. (!)
Sonunda Nur olan veya 2 isimden pek haz etmem, daha ilginç bir şey iyi olurdu.
beyzanur kötü beyza iyi
😏😏
benim ismimin sonunda da nur var bu arada nefret ediyorum sildiricem onu artık
Beyza ilk sevgilimin adıydı
Eee 😂
Öyle yani
Vay canına
Bu bilgiyle hayatının değişmesi lazım
Nur lu isimleri sevmem
Niye öyle diyorsunuz beyefendi alındım gücendim...
Ayşenur diye paltonik askim vardi ondan 😊
Üstüne alındı
Evet 🙄
Ben beğeniyorum
Teşekkür ederim :)
Simdi mutlu oldu 😏
Bu kadar kolay işte 😂
Sen sevin diye yapmadım 😂
tamam anladım ben sağol 😂😂
Ama sevinmene de hoşuma gitti beyzanur
Teşekkür ederim Cemall
Rica ederim bye