Hamilelik Testi Yöntemlerinden Limonu Denedim Bilenler Yazabilir mi Lütfen Test Alamadığım İçin Bu Yönteme Başvurdum Korunmasız Geri Çekme Yöntemiyle İlişki Yaşadım Ve Korkuyorum Hamileliğe Hazır Değilim Sanırım. Ayın 9 unda Regl Olmam Gerekiyordu Olmadım Karnıma sancılar giriyor bide midem bulanıyo ara ara ama kusmuyorum. Bu Yöntemi Bilenler Yazabilir mi fotoğraflara bakarak ben tam anlamadım. Lütfen Yardımcı Olun🙏 ilk Fotoğraftaki Bardağın Altı, İkinci Fotoğraftaki Bardağın Üstü, Diğeri de Göründüğü Gibi Önden Görünüşü
Bu ne ya daha neler görecem bu sitede 😂 Bacim niye test almiyon madem alamiyon sevgiline desene sana para versin git al Yahu evli degilsiniz bisey degilsiniz madem bukadar korkuyorsun hamile kalmakdan yapmadan düsünsenize...
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dediğin Gibi Olmuyor Bazen İki haftada bir buluşuyoruz aileler bildiği için bizimkiler sürekli çıkmama izin vermiyor iki haftada bir buluşuyoruz bizde Napalim regl olmazsam bu hafta aldiricam
Kuzum Allah yardımcın olsun ben Kızıma hamile olduğumu bilmeden normal regl olacak gibiydim bir sonraki ay için konuşuyorum günün geçer ama bulantıları hemen olmuyor kaset testlerde işe yaramaz normal kan testinde bir günlük ilken bile belli olur
Korunun korkuyosaniz. Hamile kalmaya mi calisiyosun. Illa olmaz diyosaniz da bosaldiktan sonra dusa girsin iyice temizlesin cok detay veremiyorum burda elit adamim ben