Güncellemeler
+1 yıl
9 aya yakın saklamış her konuşmamızda övüne övüne anlatıyor bunu en önemlisi kimse beni tebrik etmiyor sanki bir suç işlemişim gibi kimse hayırlı olsun demedi :((
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bunlar hep pedi gazeteye sarıp siyah poşete koyan zihniyetler
Kadınlığından utananlar diyorsun yani.
Yepp
Nazar değmesin çocuk düşmesin diye ilk 3 ay pek söylemezler diye biliyorum bende. Fakat kişiye kalmış bu durum.
Aynen benm hastanede birkaç işim vardı korona var ya gitmekten korktuğum için görümcemleri gönderdim o sırada sebebini hamile olduğumu söylemek zorunda kaldım. Acil iş olmasa söylemezdim.
Bnde 3 ay saklamak istemiştim ama yengemin 9 ay saklaması ve bununla övünmesi beni şaşırtıyor.
Bana çok saçma gelıyor ben planlayarak yasamıyorum ki hayatı içimden geldiği gibi yaşarım
3 ayı beklemek mantıklı bence nazar olur
Erkekler Ne Diyor
çevrendekiler kafayı sıyırmış abla. basit hayatlarını öyle kasa kasa yaşıyorlar ki kendilerini daha önemli hissediyorlar galiba öyle olunca.
Hayır öyle acayip edepli bir insanda değil gülüşleri ta krşı sokaktan duyuluyor hep kendini övüyor hamileliğimi gizledim diyerek bunu marifet syıyor ona göre bn daha sessizim sürekli onun boş muhabbetini çekiyorum yine susuyorum asıl bana madalya vermeleri gerek.
belliki sende sıyırmışsın :D onlarla aynı kefeye koymaya başlamışsın kendini :D Allah yardımcın olsun :D
Kafayı yememek elde mi :D
bak şimdi sevgiili arkadaşım. nedendir bilinmez. aslında kafası çalışan zeki vizyon sahibi kadınlar bile nedense evlenince dünyalarını daraltıp görümce elti kaynana çekişmesine indirgiyor zeka seviyesini. sen onlardan olma. vizyounu küçültme dünyanı darltma kendine bu saygısızlığı yapma gül geç.
https://www.youtube.com/watch?v=EGwPtioTEqE
izlemişsindir izlememişsende tavsiye ederim.
naazar değmesinler diyedir bence knka