Hemen hemen her bebek için ana kucağı alınıyor diye biliyorum. Bizim beşiğimiz sallanmadığı için alternatif olarak bu ikisinden en az birini almam lazım zaten. İkiside taşıma kolaylığı var misafirliğe vs gittimi düşünürsek. İkisi alınmalı mı? Hangisini almalıyım? En uzun süre hangisi kullanılır?
Ana kucağı mı alayım, salıncak mı, ikisinin görevi aynı mı?
Neden sallanmayan bir beşik aldınız? Bir arkadaşım bunların ikisini de kullandı max 8 aylık olana kadar kullanabilir. Bence hamak beşik biz çocuklarımızı öyle aşağı yukarı sallamayız göz yapısı bozuluyor 😊
Sallayarak çocuk büyütülmüyor bizde. Üstteki daha kullanışlı gibi.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende sallamayı düşünmüyorum hatta tek büyüteceğim için yatağa bıraktığım gibi uyumasını temenni ediyorum. Şu son zamanlarda her yerde karşıma çıkan babynest var minder yatak tarzı bişi biliyor musun? O gerekli mi bu üstteki ana kucağı ile aynı görevde sanki?
Şu son zamanlarda her yerde karşıma çıkan babynest var minder yatak tarzı bişi biliyor musun? O gerekli mi bu üstteki ana kucağı ile aynı görevde sanki?
Aldik uclu set olarak ek olarak usttekini de almistik dedim gibi set dedigim... icinde uclu yatma ilk aylarda onu kullaniyorsun araba icin puset seklinde olan üçüncüsu de 6 aydan sonra oturup gezdirmek için
Ben bebek arabası almayı düşünmüyorum apartmanda yaşıyorum hep evin içindeyim. Sadece hastaneye gitmek için çıkarız onda da kapı önünden hastane kapısına arabayla gidilir hiç dolaşma gezme şansım yok yani. Taşıma amaçlı bi puset alayım ben ucuzundan o zaman. Oto koltuğu olanlar da çok uçuk fiyatı çünkü