Aslında eşim de çocuk istiyor ama bir kaç yıl bekleyelim diyor. Bu ara oğlum kuzenleriyle çok vakit geçirdi. Onlar gidince de kardeş isterim diye tutturdu. Aslından pandemiden dolayı evde çalışıyorum. Şu an rahat bir hamilelik olur benim için. Sizce konuyu kocama nasıl açabilirim. Nasıl ikna ederim?
Merhabalar ben 14yıl sonra baba oldum. Oğlum şu an 4 yaşında böyle bir talebi yok. Eşim ile benimde artık enerjimiz yok. Eğer daha genç yaşta olsaydım bir kardeş düşünürdüm. Yaşınız ve maddi yönden müsaitseniz neden olmasın
Eşinin onayı olmadan yapman etik olmaz. Bu yüzden rızasını alman şart. Söylediğin gibi pandemi dönemini bahane ederek ve çocukların yaş aralığını çok açmak istemiyorum diyerek girebilirsin konuya
Dünyada kaza kurşunu diye birşey var gadası. O kurşunu eşine karşı kullanmanın zamanı gelmiştir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayyy siz oğlunuza ne bakıyorsunuz. Ben de küçükken kuzenlerimle oynayıp onlar gittikten sonra yalnız kaldığımda, yalnız olduğum için üzülürdüm. Ama bu zamana kadar hiç bi kardeşim olsun istemedim. Bu yaşıma kadar bi gün bile keşke kardeşim olsaydı demedim, iyi ki yok. Abla olma duygusunu yaşamak istemedim hiç. Kardeşi olunca da kıskançlık krizine girer emin olun.
Biriniz istemez iken yapmanız uygun olmaz bence. Eşinle sakince tatlı bir şekilde huyuna giderek açıkça konuş. Düşüncelerini aç. Beraber karşılıklı istişare edin. Fikirlerinizi birbirinize dayamayın. İlla ki orta yol bulunur.
aile yapınızı bilmediğimiz için bu konu çok hassas durumda bu konuda yapabileceginiz net olarak eşinizle konuşmak eğer eşiniz kendini hazır hissetmiyorsa zorlamayın sonuçta her şeyin anahtarı sizde
İkna etmeye çalıştıkça sizede sıkıntı olmasın, matıklı biri ise mantıken yaklaş neden nasıl olması gerektıgını anlat bırazda seni özlemesini ve daha özenli saçın kıyafetin olsun bence etkisi olur.