Hayır her bebek sarılık olmaz. En çok daha küçük zayıf doğmuş bebekler olur sindirim sistemleri daha az gelişmiş olduğu için karaciğer yetmezliği yaşıyorlar. Benim ki 2700 doğdu ama yine de sarılık olmadı. Bebek aç kalırsa sarılık olur. Normal doğum yapmama rağmen 3 gün sütüm gelmedi ki sezaryen de daha bile uzun sürebilir. Bebeği hep emzir ama mutlaka mama takviyesi yap ilk hafta.
Her bebek olur ve sık sık emzirmek gerekir bir fincan suya şeker ve çok çok azda tuz at karıştır iki üç kaşık içir serum niyetine derler iyi olur ve atlatır ama anne sütü mutlaka faydalıdır.
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim yegenim de gecirdi. Ilk zamanlar yengemin sutu nerdeyse hic gelmedi cocuk da ememiyordu. O yuzden oldu. Sonrasinda doktor kontrolunde gecti tabi.
Hayırlısı bakalım 🤔 ne güzel temmuzda doğum yapmışsın ben geçen sene düşük yaptım o da temmuza denk geliyordu. Şimdiki bebiş şubata denk geliyor. Kafam çok karışık hazırlık ve kıyafet konusunda henüz alışverişe başlayamadım o yüzden. Bende eşimde yaz çocuğuyuz valla sıcağa çözüm varda kışı ne yapacağız bakalım 🤔
Annemde kalacağım doğum için memlekete gideceğim. Evi boyattı diye talaş sobasını atmış annem. Klima var salonda, ev küçük. Kalacağım odada elektrikli soba yakacağım mecbur. Bakalım nasıl olacak