+1 yılNormal tabii ki mesanene baskı yaptığı için zaten bütün hamileler tuvalet sıkıntısı yaşar ikiz bebekte artı 2 baskı demek. Küçücük bir bebek doğurmuş olmama rağmen hatırlıyorum da son zamanlarda uyku uyuyamiyordum tuvalete gitmekten 😃 Dilersen mesane pedi kullanabilirsin bunun için. Canped Mesane Pedi anatomik yapısı ve içeriğindeki özel emici tanecikleri ile tam koruma sağlıyor, sızıntının önüne geçiyor.
015 Yorumla
Soran+1 yılBenimde son 1 2 haftam ve birkaç gündür kaçırıyorum. İlk başta acaba suyum mu geliyor yavaş yavaş dedim ama yok kaçırıyorum 😔
- +1 yıl
Ben de öksürürken hapşırırken falan kaçırıyordum 🙈 üzülecek bir şey yok, olacak şeyler bunlar kendine hiç yoktan dertler edinme. Stres her hamileliğin bas düşmanıdır.
Soran+1 yılBende de oluyor öksürürken vs. Son günlerim artık, 😊
- +1 yıl
Allah kurtarsın 🙈 ilk hamilelik mi?
Soran+1 yılEvet ilk 😊
- +1 yıl
Hazır hissediyor musun kendini ben hiç hissedememiştim 😂
Soran+1 yılYani bilmiyorum ki duygularım çok karışık çok heyecanlıyım 😊 hazır mıyım bilmiyorum açıkçası iki bebek korkutuyor ama iyi ki varlar 😊
- +1 yıl
Yardımcı olacak biri vardır mutlaka korkma hepsi geçiyor 😊
Soran+1 yılKayınvalidem var ama o da bşraz daralıyor beni maalesef
- +1 yıl
Kendi annen?
Soran+1 yılKendi annem vefat etti maalesef
- +1 yıl
Başın sağolsun 🙏
Ezdirme kendini kayinvalideye, hayatta bebekler de senin.
Soran+1 yılSağolun. Ezdirmiyorum ama eşimin annesi diye bir şey de diyemiyorum eşim üzülsün istemiyorum
- +1 yıl
Eşin üzülmesin diye kendini de üzme ❤
Soran+1 yılAkşam konuşur belki eşim. Üzmemeye çalışıyorum ama benimde yapımda yok öyle bir cevap vermek. Keşke cevap verebilsem
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba utanmanıza hiç gerek yok çoğu hamile yaşıyor bu problemi ve sizinki ikiz gebelik normal gebeliğe göre daha farklı olur.. gayet normal hamileliğinizin son zamanları bebekler büyüdükçe idrar kesesini sıkıştırır bu da sık sık tuvalet ihtiyacın olmasına sebep olur.. Ama suyun da yavaş yavaş geliyor olabilir yinede kontrole gitsen senin ve bebeklerin için iyi olur..
04 Yorumla
Soran+1 yılGideceğiz akşam ama çok korktum suyum geliyor olabilir diye. Üstelik utandım eşime de söyleyemedim. 36-37. hafta gibi doğum planlıyorduk son günlerim ama anormal olduğunu düşündüm bu durumun
- +1 yıl
Siz yinede panik yapmayın rahat olun herşeyin hayırlısı bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah..
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederm
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılNeden utanıyorsun? İşeyeceksin tabi ki içerdeki minik canavar idrar kesenle boks yapıyor.
Çiş olduğuna emin ol mutlaka, gitmediysen bir doktor kontrolüne git. Bazen kadınların suyu geliyor işedik sanıyorlar.07 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korktum suyum geldi sandım ama yok suyum değil. Bu akşam gideceğim bakalım. Neden utandım bilmiyorum eşime sonradan söyledim o da kızdı niye söylemedin diye. Son birkaç gündür olan bir durum
- +1 yıl
Çok sevimli bir durum :)) bir an için kendimi hamile olarak düşündüm eheh. Sağlıkla kucağınıza alın dilerim
Soran+1 yıl😊 Son günlerin verdiği bir durum herhalde. Sağolun teşekkür ederiz 😊
- +1 yıl
Tabi öyle, hemen hepimiz yaşadık bunu. 2. gebeliğimde oturduğum kanepe de işeyip saatlerce eşimin gelmesini beklemiştim. Sonra o koltuğu yıkattık çocuk işemiş dedik falan sjsj
Sıkıntı yapma kendine bu konularda rahat ol
Soran+1 yıl😂 Ben daha beter yatakta oldu gecenin bir yarısı. Allahtan eşim fark etmedi sabah temizledim de o da dedi çok normal yani niye utandın diye. İkiz benimkiler bir de baskıyı daha çok hissediyorum sanırım
- +1 yıl
İkiz olması durumu özetliyor zaten :)) anne olmak kolay değil. Sezaryen olacaktır büyük ihtimalle bu hafta kavuşursunuz miniklerle
Soran+1 yılHaftaya sanırım alacak doktor. Ne kadar kalırlarsa o kadar iyi korkuyorum da çünkü zayıf doğuyorlar ya normal bebeklerden
+1 yılbence hamilelikte baskıdan dolayıdır utanma bundan ne var bunda iki tane can taşıyorsun normal bence mesanene baskı oluyor haliyle doktoruna da sor bak normal diyecektir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSuyum geliyor olabilir diye korktum bu akşam randevum var ama bilmiyorum birkaç gündür var eskiden hiç yaşamadım böyle bir. Şey
- +1 yıl
doktora bir soe bakim
Soran+1 yılSoracağım akşam artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Affına sığınarak bebeği yapıyorsun ondan dimi onun da çocuğu sonuçta her hangi durumda ne olursa olsun ondan başka kime sığınacaksn ki utanmamalisin asla utanma söyle ya ciddi bir durum olursa eşinin bilgisi olsun ki yanında olsun gerektiğinde müdahalesi etsin sana yardımcı olsun eşin böyle şeyleri anlayışla karşılayamayack kadar öküz biri mi hiç sanmam eşinden çekinme bu dönemde ondan başka kime sığınacaksn bu birlikte geçireceğiniz bir süreç tadını çıkartın
13 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim çok kızdı neyden utandın diye. Akşam gideceğiz kontrole orda soracağım doktora. Bilmem utandım öyle
Soran+1 yılYok saklamam bir daha eşim sonuçta doğru söylüyorsunuz
rahat ol arkadaşım ben eczaneciyim yani sana burdan anlatamayacaklarımda var ama bu vucut yapınla alakalı ama hiç merak etme doğum sonrasıda olursada ilaçları var kulanırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılHamilelikle alakalı değil mi yani
Soran+1 yılSuyum geliyor olabilir mi yaval yavaş
Normal sayılır aslında ikizmiş muhtemelen baskı yapıyor artık ama biraz erken gibi son haftalar daha sıkıntı olur. Daha önce doğum yaptınız mı
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilk
Soran+1 yılDoktora göründüm baskıdanmış 😅 içim rahatladı
Soran+1 yılSağolun normal doğum yapmayacağım için pek sıkıntı olmaz herhalde 😊
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılPelvis kaslariniz gevsedigi icin gayet normal bir durum ayrica bebisler mesaneye baskı yapıyor dogumdan sonra gecer merak etmeyin
08 Yorumla- +1 yıl
*pelvik
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim bende de oluyordu olagan bisey
Soran+1 yılSuyum filna geliyor sandım ilk ama değil normal kaçırıyorum
- +1 yıl
Ama masallah ikizlerle 35. Haftayi gormek cok iyi birsey
Soran+1 yılEvet ve devam ediyoruz daha 36. haftayı görücez gibi
- +1 yıl
Hayirlisiyla dogsunlar insallah
Soran+1 yılSağolun
Normal bir durum değil. Fakat utalınacak bir durumda değil. Bu konu hamilelik ile ilgili bir durum değil sanırım
014 Yorumla
Soran+1 yılSuyum filan geliyor sandım ilk ama son birkaç gündür var
Soran+1 yılEşim anlamadı ama olsun
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılAcaba suyum filan mı geliyor yavaş yavaş
Soran+1 yılGideceğim son günlerim korktum biraz sadece
Soran+1 yılBiri kız biri erkek
Soran+1 yılMaşallah Allah bağışlasın
Bence kesin hamilelikten. bir de ikizlere hamileymişsin. Çok zor yani
15 Yorumla
Soran+1 yılBugğn gideceğim doktora ama yani son birkaç gündür oluyor sadece
Soran+1 yıl35. haftam son 2 haftam yani
Soran+1 yılİlk suyum geliyor sandım yavaş yvaş ama yok kaçırıyorum 😔
Çok normal, büyüyen karın mesaneye baskı yapar ve bu durum ortaya çıkar. Google da aratabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılSık tuvalete gitmek normalde kaçırmak da normal mi
+1 yılGeçmiş olsun hanımefendi ilaç Tedavisi ile düzeltilebilir. :)
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılbilmem normal mi? normalse çok kötü bunuda hesaplamam lazım.
00 Yorumla Hamilelikte herşey normaldir canım dert etme utanma ☺️
00 Yorumlanormal normal daha neler olacak. Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
00 YorumlaNormal tabikide çok fazla baskı altındasın doğum sonrası düzelir normal ki sezaryen mi istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSezeryan olacak
+1 yılBu utanılacak bişey kesinlikle değil! Bir mucize gerçekleştiriyorsun.. Dünyaya çocuk getiriyorsun, kutsal bişey bu rlbet sıkıntılar olacak
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız eşimde kızdı zaten neden söylemedin diye. Bilmiyorum utandım biraz ama bu akşam kontrole gideceğim o zaman anlarım neden olduğunu. Suyum geliyor sandım ben
- +1 yıl
Kıyamam ya.. Ben annelere hiç dayanamıyorum hele de anne adaylarına.. Hayırla doğsun Alkah analı babalı büyütsün lütfen hiç bişeyden utanıp çekinme sen mükemmel bişeyi gerçekleştiriyorsun🙏
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormaldir rahim mesaneye baskı yapıyo bi de ikizmiş çok çok normal umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi
00 Yorumla
+1 yılOtanma, rahmin idrar torbasını sıkıştırıyor. Çok normal. Hiç bir şeyden utanmaz, hamilesin sen
07 Yorumla- +1 yıl
Ufak sızıntılar normal bence
Soran+1 yıl25 yaşına geldim biliyorum utanılacak bir şey değil ama işte
- +1 yıl
Normal. İstersen uzman yardımı alabilirsin.
Soran+1 yılGideceğim hemen doktora
- +1 yıl
Hamilelik zor bir süreç
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Psikoloğa da gidebilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir zahmet söyleme eşine, ne bu herşeyi eslerinize söyleme meraki aqu
11 Yorumla- +1 yıl
Eşine söyleyecek tabi ki. Başka kime söylecekti
+1 yılGayet normal bebekler diğer organlara baskı yapıyor. Ama doğum yaptıktan sonra bu konuyla ilgili bir hekime danişmayi da ihmal etme bence.
18 Yorumla
Soran+1 yılSuyum geliyor sandım korktum ilk başta
- +1 yıl
Yani sanmam endiselenme. Ben tek bebege hamileyken bile oldu bende de. Ama gene de kendini kontrol et tabi. Sancılarını vs. Mutlulukla sağlıkla al kucağına yavrularını.🤗
- +1 yıl
Belli bir haftadan sonra bebek rahme tamamen iner. Idrar kesesine baskı yapar.
Soran+1 yılBugün gideceğim doktora. Ama eşime de söyleyemedim çok utandım. Sık sık gidiyordum lavaboya ama hiç kaçırmadım. Sancım filan yok henüz ama bakalım. Baskıdan herhalde
- +1 yıl
Git baksınlar için rahat etsin 🤗 eşinle de paylaşabilirsin denk gelirse şaşırmaz. Bunda utanacak birşey yok. Elinde olan birşey değil.
Soran+1 yılHaklısınız. Doğum başlamamıştır umarım. Hissediyordum bebeklerimden biri Dah aşağıda ama sanki şu aralar daha çok baskı yapıyor. Göbeğin inse rahat nefes alırsın dediler ama o da yok bakalım neler oluyorsa baktıracağım bugün
- +1 yıl
Sadece sen strese girme. Sakin kal. Bebeklerin ve kendin için. Nişan gelme olayını da takip et tabi. Ama aksini düşünmüyorum ben şahsen.
Soran+1 yılEdiyorum sürekli ama tedirgin oldum 2 3 gündür
Normal endişe edecek birşey yok. Bebek idrar torbasına baskı yapıyor ondan oluyor doğumdan sonra birşey kalmaz. Tavsiyem bez kullan.
03 Yorumla
Pelvik kaslar zayıflıyor bu yüzden çok normal. Üzme ve utanma. Olabilir bir durum.
11 Yorumla
+1 yılMerhaba bir hekim olarak sana bu süreçte destek olabilirim
14 Yorumla
Soran+1 yılİlk suyum geliyor sandım ama normal mi bu durum
- +1 yıl
Normal değil aslında ama başka sorularla biraz daha netleştirebiliriz
Soran+1 yılNe gibi sorular
- +1 yıl
Genel muayenede sorulacak şeyler tabi sen bilirsin dilersen yazarsın profilim açık
Öncelikle geçmiş olsun diliyorum gayet normal hamilelikte bu gibi durumlarin görünmesi
00 YorumlaUtanmana gerek yok olağan şeyler yüzde 35 ile 65 inde olur böyle şeyler
00 YorumlaNormal ayrica utanmana gerek yok :) bende hamileyim ama bizim yolumuz biraz daha uzun :) Allah anali babali buyutsun
00 Yorumla
+1 yılNormal tabiki olabilir ikiz gebeliklerde
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk yavaş yavaş suyum geliyor sandım ama yok altıma kaçırıyorum
- +1 yıl
Suyunda geliyor olabilir 35 haftalık olmuşsun kontrole git
Soran+1 yılAllah Allah çok tedirgin oldum
+1 yılSıkışma git gel tuvalete. Belki ameliyat gerekli.
03 Yorumla
Soran+1 yılGeldiği an hemen gidiyorum ama 😔
- +1 yıl
Bu durumda çok kadın vardır. Duyduğuma göre tedavisi ameliyat
Soran+1 yılSuyumun geliyor olabileceğinden korktum
Normal bir durum utanmaniza gerek yok olabilir
00 YorumlaNormal tabi heyecana mahal yok
00 Yorumla
+1 yılNormal. Bebek basınç yapıyor idrar yollarına.
00 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir şey değil ki
00 YorumlaUtanılacak hiç bişiy yok, her şeyden önce insanız
00 Yorumla
+1 yılOlur normaldir geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılnormal bir durum, sıkmayın canınızı..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
Baski yapiyor keratalar01 Yorumla
Soran+1 yılİçim rahatladı konuştum doktorla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAma bunlar doğal şeyler utanılacak bişey yok
00 Yorumla
+1 yılSuyun geliyorsun doğum yakındır 🤔
00 Yorumla
+1 yılevet hamilelikte yaşayan çok oluyor :)
11 Yorumla
Soran+1 yılSuyum filan geliyor sandım ilk ama yok kaçırıyorum
+1 yılNormal tabiki
20 Yorumla
+1 yılcok normal bir durum😊
039 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk başta suyum filan geliyor olabilir diye çok korktum ama ikiz olunca daha bir baskı uyguluyor herhalde akşam doktora gideceğim ama korkuyorum doğumun başlamasından
- +1 yıl
sorun yok eger cok sancın olursa sürekli nefes alıp ver kendini rahatlat
Soran+1 yılHiç sancım yok. Eşime de utandım söylemeye ilk başta ama akşam gideceğiz. Yavaş yavaş suyun gelme durumu da olabiliyormuş
- +1 yıl
Herhangi bir tıbbi engeliniz yoksa ve hekiminiz aksini söylemediği sürece doğum sancıları başladıktan sonra yatakta kalmamaya çalışın. Ayakta kalarak veya yürüyerek yerçekiminin de etkisiyle bebeğin aşağı inmesine yardımcı olabilirsiniz. Bir pilates topu üzerinde hareket etmek, yürümek, sallanmak, çömelmek, öne doğru yaslanma pozisyonları ve beraberinde sırt masajlarını da rahatlamak için kullanabilirsiniz. Aktif olmak kasılmaları da çok daha rahat geçirmenizi sağlayacaktır.
- +1 yıl
genelde bu tur seyler yaziyordu okuyorum bazen
- +1 yıl
ama sen genede bi doktoruna soyle ne olur ne olmaz ya da yapma
- +1 yıl
ne kadar dogru cunku bilmiyorum okudugum kadariyla boyle yaziyordu
- +1 yıl
nefes egzersizleri bol bol yapmayi oneriyolar
- +1 yıl
oturdugun yerde bunu yapabilirsin
- +1 yıl
ama ne kadar dogru bilemem genede sen bilirsin ama bisey olucagini sanmiyorum aksine rahatlatir bence
Soran+1 yılAnladım. Evet genel olarak tavsiyeler by yönde ama çoğul bir gebeliğin olduğu için risk taşıyorum ki erken doğacaklar. Normal doğum da yapamayacağım için herhangi bir anormallikte doktorumla görüşmem gerekiyor hemen
- +1 yıl
kesinlikle umarim saglıkla dogarlar nasil bakcan kiz 😂en onemlisi ikisini ayni anda nasil emdircen
- +1 yıl
ve 40 gün lohusalı olucaksın piskoloji degisebiliyor o donemde😂
Soran+1 yılBilmiyorum ki heyecanlıyız bizde 😊emzirme yastığı aldık ikisini yastığa koyup öyle emzireceğim 😊evet 40 gün lohusalık ve kayınvalşdemle maalesef inanılmaz kısıtlıyor beni 😔
- +1 yıl
boyle sacma bisey mi olur sana tavsiyem hic bi dedigini takma ve istedigini yap he he diyip gecistir😊
- +1 yıl
isimlerini ne dusunuyosun😊
- +1 yıl
cok canın sıkılıyosa bu duruma uzaklastir yanindan hamile kadin bunaltılmaz bilmiyor mu bunu
- +1 yıl
burcun ne merak ettim 😊
Soran+1 yılBaşka yardım edecek kimse yok maalesef yanımda tek kalmaya da korkuyorum. Eşim de çalışıyor. Düzgünce uyardım ama olmadı eşim konuşacak artık. Bilmiyorum doğumdan sonra devam etmez umarım. İsimlerine daha karar veremedik 😊
Soran+1 yılBenim burcum balık 😊
- +1 yıl
kiz mi erkek mi😊
Soran+1 yılBiri kız biri erkek 😊
- +1 yıl
balik burclari cok naif ve duygusal olurlar tahmin etmistim😊
- +1 yıl
erkek isimleri barlas miran aybars boran menderes mahir
kiz ismi gazel leyla asya asi doga - +1 yıl
bide desene sizinkiler kavgaci olcak😂kiz erkek hep kavga ediyolar
Soran+1 yılDoğa veya Asya aklımızdan geçti eşimle muhtemelen doğa olacak. Oğlumun daha belli değil onun için Emir düşündük eşim çok seviyor emir ismini 😊 teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
ikizse isiniz daha zor 😂
- +1 yıl
guzel isimler isimleri gibi uzun ömürlü ve istekleri gibi özgurce yasayabildikleri hayatları olsun
- +1 yıl
hicbisey icin kendini uzup stres yapma cunku ne olursa olsun inan hersey geciyor 😊ve ayrica stres yaparsan sütün kesilir o yuzden her zaman sakin kalmaya bak
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederiz 😊 sütüm kesilsin hiç istemiyorum en az 1 yaşına kadar ikisini de emzirmek istiyorum ama ikiz annelerinin sütü daha çabuk kesiliyormuş
- +1 yıl
hic endiselenme bisey olmaz 😊
Soran+1 yılUmarım bakalım gün sayıyoruz zor geçiyor ama ne kadar daha kalsalar o kadar iyi. Zayıf doğacaklae ondan korkuyorum
- +1 yıl
bisey olmaz merak etme😊
Soran+1 yılYeter ki kilo alsınlar bşraz daha taşırım
- +1 yıl
kucuk dogan bebekler daha iyi gelisiyor ve daha saglikli oluyolar diye biliyorum o yuzden problem etmeyin😊
Soran+1 yılÖyledir tabii de işte ben istiyorum ki kilosu yerinde doğsun lar 😊 ama sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemsiz
- +1 yıl
kesinlikle😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumlarınız için 😊
- +1 yıl
😊😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılHasta bezi kullan. Normaldir.
00 Yorumla
+1 yılNormal ama tampon kullan akıntıya karşı
018 Yorumla- +1 yıl
hayir tampon kullanmasin
- +1 yıl
@cicekcikiz4 neden
- +1 yıl
hamile bir bayan ayrica tampon unutuldugunda 2 ya da 4 saatleri arasinda bacagini bile kaybeden var bu tampon yuzunden o yuzden hic onermiyorum
- +1 yıl
ayrica hamileler asiri uykuda oluyor kesinlikle riskli buluyorum Allah korusun ya bisey olursa
Soran+1 yıl@cicekcikiz4 bu kadar riski var mıydı tamponun bilmiyordum
- +1 yıl
tabikide var arastirmiyomusun hic kiz genc kizlara hicbisey anlatmiyolar tedbirsizlik ya bilmeden kullandiklarinda basina kotu bisey gelse kim vericek bunun hesabini resmen sorumsuzluk
- +1 yıl
kanin icerde kaldigi zehirliyor önce sok sonra hastanelik sansliysan bisey olmuyosun ama ya degilsin bacagini kaybeden kisi biliyorum istersen arastir
Soran+1 yıl@cicekcikiz4 tampon kullanmıyorum. Zararlı olduğunu biliyordum ama Allah korusun ki hamileyken zaten kullanılacak bir şey değil
- +1 yıl
kesinlikle önermiyorum ayrica zaten bakirelerde kullanamaz bu erkekler bisey bilmeden önermesin ayni sekilde kizlarda
Soran+1 yıl@cicekcikiz4 siz sağlıkçı mısınız?
- +1 yıl
hayir sadece cok arastiran biriyim almak istedigim seyi onceden arastiririm boyle seyleri bilmekte fayda var
Soran+1 yıl@cicekcikiz4 haklısınız. Eğer bilgiliyseniz birkaç şey danışavaktım ama
- +1 yıl
ayrica cisinizin gelmesi cok normal bir kadin hamile oldugunda mesanesi kücülür ve cok cisi gelir bu normal durum ve ayrica cok uykusuda gelir
- +1 yıl
konu nedir bildigim biseyse tabikide yardimci olurum
Soran+1 yıl@cicekcikiz4 soruya yorum yapsanız beyefendiyi de rahatsız etmesek. Ordan sorsam size
- +1 yıl
beyfendiyi rahatsiz etmek istemem ama bu yorumu gorunce yazmadan edemedim aklım kalırdı kesinlikle
Soran+1 yıl@cicekcikiz4 teşekkür ederim duyarlılığınız için
- +1 yıl
önemli degil😊
Seks anında oluyor daha çok di mi?
00 YorumlaNormal.
00 Yorumla
+1 yılNormaldir
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 547 cevap paylaştı. Normal sanirim
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi misin yaa
00 Yorumla
+1 yılBaskıdan olabilir
00 Yorumla
+1 yılnormal bişeydir
00 Yorumla
+1 yılutanma olur
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!