İlk yaptım test bozuktu, ikinci yaptım yine bozuktu, üçüncüyü yaptım yine bişey çıkmadı tek çizgi bile çıkmadı sinirlendim attım kenara, birkaç saat sonra baktım durum bu.. Sizce hamilelik var mıdır? Test bozuksa, kanda hcg hormonu yoksa nasıl bu kadar belirgin ki ikiside?
Merhaba, testlerin idrar damlattiktan sonra belli bir süre beklemesi yeterlidir,, o süreyi aştıktan sonraki heleki bir kaç saat sonra ikinci çizginin belirmiş olması bir anlam ifade etmeyebilir
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İkinci değil beyfendi, ben ilk 10 dakima beklediğimde kontrol cizgisi olan C tarafı da bomboştu tertemizdi test.. Birkaç saat sonra ikiside kapkalın.. İdrar yerine geç mi ulaştı noldu acaba
Evet hamilesin ama cok yeni o yüzden bulanik cizgiler benim bebegim var ve ikinciye hamile kaldim düsük yaptim biliyorum yani bunlari 3-4 gün bekle tekrsr test yap belirginlesir cizgiler
İlk 10 dk içinde çıkan sonuç bu değilse hamile değilsin. Ve ilginç bütün testlerin bozuk çıkması en azından c çizgisi belirebilirdi. Kaç damla idrar damlattın?