Biberon seçerken nelere dikkat edilmelidir?Biberonlar cam, silikon ya da plastik malzemelerden üretilir. Cam ürünler genellikle en sağlıklı ürünler olarak bilinir. Cam biberonlar, içerisindeki sıvıyı en iyi muhafaza edendir. Sterilizasyon için sadece sıcak su ile yıkamak yeterli oluyor. Benim oğlum yeni doğduğu zaman ben 60 ml phlips avent cam biberon aldm yenidoğan.. daha önce emziğinde silikon emzik philips avent almıştım. Philips AventYenidoğan Philips AventKolik oluşumunu azalttığı klinik test sonuçları ile kanıtlanmıştırKlinik bir deney, biberon ile beslenen 2 haftalık bebeklerin klasik biberonla beslenen bebeklere kıyasla daha az kolik sorunu yaşadığı gözlenmiştirbiberonlarda bebeğin doğal beslenme eylemi ile birlikte çalışan airflex valf bulunmaktadır hangi marka olursa olsun, biberon plastik olmamalı, kesinlikle cam biberonları kullanın, en sağlıklı cam. Plastik veya özel malzemeden yapılan biberonlar, ısıda (güneş, ya da içindeki ılık süt) kanserojen madde bırakıyorlarlar. Daha sonra mama haricinde su vermek için almıştım. Birde biraz büyüdüğü zamn dışarda gideceğimiz yerde kullanmak için de bir tane daha biberon almıştım Weebaby cam biberon 120ml. Weebaby Wee Baby Cam Biberon'ları soda kireç silis camından üretilmiş olup tamamen doğal içeriklidir; yuvarlak uçlu biberon emziği ile emme isteğine uyum sağlayacaktır. Farklı akış seçenekleri ile kullanılabilir. Biberon 1 numara (0-6 ay) emziğe sahiptir. Yuvarlak ve yatay özel gövde çeşitleri bebek yüzüne uyumludur. Biberon emziği doğal malzeme olup, tatsız ve kokusuzdur. Bu sayede bebeğin emziğe uyum sağlaması kolaydır olacaktır. Kullanılan silikon pürüzsüz ve şeffaftır; kolay temizlenir ve yapış yapış olmaz. Emzik ısırmaya ve çekmeye karşı kuvvetli ve dayanıklıdır. Üretimde FDA standartlarında BPA içermeyen hammaddeler kullanılmıştır. Doğru boyut nasıl seçilmeli? İstediğiniz biberon türünü seçtikten sonra artık bir boyut seçebilirsiniz.0 ay• Yenidoğan• 1 ay+• 6 ay+2 oz/60 ml4 oz/125 ml9 oz/260 ml11 oz/330 mlBiberon boyutlara yaş ve kullanım türüne göre değişiklik gösterir. Bebeğinizin ilaç ve vitamin alımlarında yeterli olan miktar 50 ml’dir. 90 ila 120 ml’lik biberonlar ise bebeğin ilk haftaları için uygun olup meyve suyu ve su içimleri için kullanılabilir. 120-150 ml’lik biberonlar ilk aylar için kullanılır. Su ve ara öğünler için idealdir. 240-260 ml’lik biberonlar ise üç ila altı aylık bebekler için kullanımı uygundur. Son olarak, 320-340 ml’lik biberonlar ise biraz daha iştahlı bebeklerin 1 yaşına kadar kullanabileceği boyuttadırBebeğiniz büyüdükçe tek öğünde daha fazla süt içebildiğini göreceksiniz. Daha özgüvenli olacak ve minik midesi artık o kadar da minik olmayacak.
En İyi Cevaplar