Ablam hamileyken çocuğuna bir isim düşünüyordu fakat ablam düşük yaptı. Ben o ismi şimdi çocuğuma koymayı düşünüyorum, ayıp olur mu?

Ablam hamileyken ben yağız ismini çok sevdiğimi söylemiştim ablam tutturdu yağız koyacağım diye halbuki benim o ismi çok sevdiğimi biliyor. Daha sonra bebeği malesef düştü. Şimdi ise ben erkek bebeğe hamileyim sizce çocuğuma yağız ismini koysam ablama ayıp olur mu? Her ismini söylediğimde üzülür mü acaba? Yoksa ben mi çok ince düşünüyorum bilemedim. Ablama diğer çocuğun erkek olursa ona koyarsın dediler hayır O ilk çocuğumun ismi dedi. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek.💫
Güncellemeler
+1 yıl
Saçmalamayın arkadaşlar kendinize gelin bu ne ağır ithamlar böyle! Ablamın kırılacağını düşünmesem zaten burada sormazdım ayıp olur mu üzülür mü diye. Zamanında ben ona o ismi çok sevdiğimi söyledim fakat o da bir ayıp yaptı gitti bebeğine koymayı düşündü. O benim kırılacağımı niye düşünmedi o zaman? Birkaç arkadaş var onlar güzelce kırmadan söylemiş teşekkür ederim ama sizin kalbiniz kötüleşmiş kibar bir dille söylemek varken neden böyle ağır laflar söylersiniz ki? Üstelik hamileyim ya.
Ablam hamileyken çocuğuna bir isim düşünüyordu fakat ablam düşük yaptı. Ben o ismi şimdi çocuğuma koymayı düşünüyorum, ayıp olur mu?