Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu soruyu kadın erkek ayrımı yapmadan sordum bir tane kendini bilmez saçma sapan yorum yapmış dislike atarsanız sevinirim, kadın olan kimsede yardımcı olmamış küçük beyninizle akıl vermeye çalışmayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapistiriliyor diye biliyorum. erkeğe göre zordur. gecmis. olsun
Teşekkürler :)
2 ıkz babasıyım bizde çözemedik... tek basit çözüm altina nayblon ser altını acık bırak yapsın yapınca naıylondan al idararı
Yaaa gerçekten zor yanıt için teşekkürler
Özel bir bez çıktı bu işlem için. Reklamda gördüm bende. Eczanede satılıyor dediler bir de migrosta. bir bakın isterseniz.
inatçıysa maalesef idrarını yapmaz :D.
İdrarını yapıyorsa yapışkanlı tutturamadık
Şöyle soruları erkeklere kapatın ya aklınız 2 gıdım çalışmıyo mu
Erkeklerinde kız çocukları yok mu seni cinsiyettci cahil bu benim aklıma bile gelmedi seni pis zihniyetli kasın defol sorunun altından
Kadınların tek biri yorum yapmamış sen yapmışsın bir tek bir de bomboş ergence bir yorum, aklında ne pislikler var senin
Lan salak. Biri can sıkıcı bir şey yazıcak sonra hepimizin canı sıkılıcak. Bana sapık muamelesi yapma gebertirim seni
Senin aptallığını s*keyim. Seni düşünen de kabahat.
Sen kimi gebertiyorsun lannnn sen kimsin kendine gel asıl senin beynin sapık tek bir kişi saçma şey yazmadı senin gibilerin Allah belasını verdin kimse canımı sıkmadı sen sıktın bomboşsun! Gebetirmiş görürsün sen
😃😃😃😃😃 aptal
Senin gibi insanlar çok düşünen insan adam gibi yorum yapar gıdım beynin yok demez beyinsiz seni defol ergen
Sen bir istek yolla bakayım bana
Tek aptal sensin sapık
Yolla istek
Boş yapma senin gibi cazgırı sayfama davet mi edeceğim az ötede oyna zihniyetin pis
Yollayamazsın çünkü cidden gebertirim seni 😃
Seni her yerde paylaşacağım görürsün yazdıklarına pişman olacaksın
Annene selam söyle 😳😃
Gebertirim yazdığın için sosyal medyadan tacizini de bildireceğim
Gebertirim seni 😃
Bekle sen kime selam göndereceğimi göreceksin klavye artisti
😳😳😳korktum galiba 😳😳