Çocuk & Ebeveyn Hamilelikte cilt bakım ürünleri kullanılır mı? Çocukgelișimcii Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba KS üyeleri ❤️🌼 Hamilelikte cilt bakım ürünleri kullanılır mı?#Çocukgelișimcii Güncellemeler+1 yıl Güncel💛💙💜💚 Hamilelikte cilt bakım ürünleri kullanılır mı? Cevapla Cilt Soruları Hamilelik Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Elbette doğal içeriği olan cilt bakım ürünleri vardır gadası. Onları tercih ederlerse sorun olmaz. 0 0 Yorumla
KuşKQnmaŽHayrįye Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Nemlendirici kullanmıştım.. bebek yağlarını tavsiye etmem.. 1 0 Yorumla
Abdullah1207 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Bilgim yok ama kullanılır diye düşünüyorum markası kalitesi önemli olur 1 0 Yorumla
omzumda_iz_bırakma Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 74% +1 yıl Şahsen çok tercih etmemBir bebeğe kullanır gibi saf ürünler kullanırım ancak.. 1 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 422 cevap paylaştı. Bence kullanılmamali nede olsa kimyasal doğal şeylerden zarar gelmez ama 1 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Ozellikle hamilelikte kullanilmasi sarttir Gunese cikarken krem surmeden cikilmaz 1 0 Yorumla
thuglife41 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bence hamile olanların kullnamasına gerek yok hamileler gerçekten güzel ve tatlı oluyorlar 1 0 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Niye kullanılmasın ben olsam kullanırdım :d 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Elbette doğal içeriği olan cilt bakım ürünleri vardır gadası. Onları tercih ederlerse sorun olmaz.
Nemlendirici kullanmıştım.. bebek yağlarını tavsiye etmem..
Bilgim yok ama kullanılır diye düşünüyorum markası kalitesi önemli olur
Şahsen çok tercih etmem
Bir bebeğe kullanır gibi saf ürünler kullanırım ancak..
Bence kullanılmamali nede olsa kimyasal doğal şeylerden zarar gelmez ama
Ozellikle hamilelikte kullanilmasi sarttir Gunese cikarken krem surmeden cikilmaz
Bence hamile olanların kullnamasına gerek yok hamileler gerçekten güzel ve tatlı oluyorlar
Evet, içerik önemli olan
Niye kullanılmasın ben olsam kullanırdım :d
Hamilemisin 🤰😕😕😕