Kreşte arkadaşının kafasına oyuncak atmış, sizce ne yapmalıydım?

Kreşte bir basketbol topu gibi bir top bulmuş oynuyormuş kendi kendine bir arkadaşı gelmiş ver ben oynicam demiş benim güzel oğlumda birlikte oynayalım demiş oda iteklemis düşürmüş topu almış elinden benim oğlumda gitmiş bir oyuncak alip bunun kafasına atmis çocuk düşmüş kafası sismis biraz sonra korkmuş beni döverler diye oturmuş ağlamış... öğretmeni aradi kavga ettiler dedi 😀 bu yasta ne kavgası dedi güldüm dedim başlıyoruz... gittim bir köşeye sinmiş beni gördü ağlamaya başladı koştu kucağıma aldım babasınida görünce biraz sakinleşti daha güvende hissetti kendini.. anlat oğlum ne oldu dedim anlattı kızdın mi dedi hayır kızmadım ama böyle birşey olduğu zaman öğretmenine söyle kavga etmek çok kötü birşey ya kanasaydi arkadaşının başı üzülmez miydin dedim.. annesi beni döver mi diyor 😀 hayır oğlum dövmez kaza olmuş ama bir daha yaparsan çok kızarım dedim şimdi kızmadın mi dedi hayır kızmadım ama yapma bir daha dedim.. rahatladı kendini savunmaya başladı öğretmenine anlatıyor olayı 😀😀 sonra aldık işte yemeğe gittik... ne yapayım yani kızayım mi yaptığı şey için iyi yaptı bence ne düşünüyorsunuz 😀
Kreşte arkadaşının kafasına oyuncak atmış, sizce ne yapmalıydım?