Çocuk & Ebeveyn Hamileyim doğum izni olayı nedir? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba 36 haftalık hamileyim doğum iznine cıkıcam bunun için ne yapmam gerekiyor kiminle konuşmam gerekiyorFabrikada çalışıyorum Hamileyim doğum izni olayı nedir? Cevapla Doğum Soruları Hamilelik Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Fabrikanın insan kaynakları bölümünde bu işini halledebilirsin gadası 0 0 Yorumla
кιvιℓισяαℓεт_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl 32. Haftada zaten calisabilir raporu almaniz gerekliydi 38. Hafta sondur bundan sonra dogum izniniz basliyor hastaneden rapor duzenleyecekler sistemden sgk ya dusecek belgeyi isyerinize vereceksiniz 0 0 Yorumla
Bluedabadi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 47% +1 yıl Muhasebeye gidiceksin ve doğum iznini söyliyceksin gerekli işlemleri onlar halledicek yapmazlarsa bunun senin yasal hakkın olduğunu belirtebilirsin. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim yarın ilk işim bu. Yorumla Bluedabadi +1 yıl Rica Yorumla Bluedabadi +1 yıl Allah analı babalı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin. Yorumla
tuqba55619 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kadınlar 6 aylıktan sonra çalışamaz ki. Ve fabrika diyorsun. O işi yapamazsın. Hamile olduğuna emin misin gaz sıkışması olmasın😂😂 0 2 Yorumla simsiyah_ruhlarımız +1 yıl :D Yorumla Soran +1 yıl 😊😊Haklısın ama bana son 3 haftaya kadar calışılıyo dedıler ve dünde işe çagırdılar. Yorumla
The_ilyas Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ya sen şakasın ama 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İlk anneligim ve kimse yardım etmiyo hiç bilgim yok ögrenmeye çalışıyorum haklarımı bile bilmiyorum neresi saka. Yorumla The_ilyas +1 yıl İnstagramdan ekle beni the_ilyas Yorumla binoms35 +1 yıl Niye eklesin seni? Kadın soruyu bile gizli sormuş. Bilgin varsa görüş olarak ekle yoksa da sulanma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fabrikanın insan kaynakları bölümünde bu işini halledebilirsin gadası
32. Haftada zaten calisabilir raporu almaniz gerekliydi 38. Hafta sondur bundan sonra dogum izniniz basliyor hastaneden rapor duzenleyecekler sistemden sgk ya dusecek belgeyi isyerinize vereceksiniz
Muhasebeye gidiceksin ve doğum iznini söyliyceksin gerekli işlemleri onlar halledicek yapmazlarsa bunun senin yasal hakkın olduğunu belirtebilirsin.
teşekkür ederim yarın ilk işim bu.
Rica
Allah analı babalı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.
Kadınlar 6 aylıktan sonra çalışamaz ki. Ve fabrika diyorsun. O işi yapamazsın. Hamile olduğuna emin misin gaz sıkışması olmasın😂😂
:D
😊😊Haklısın ama bana son 3 haftaya kadar calışılıyo dedıler ve dünde işe çagırdılar.
Hayırlı olsun
İş verenle
Bence saçma
Ya sen şakasın ama
İlk anneligim ve kimse yardım etmiyo hiç bilgim yok ögrenmeye çalışıyorum haklarımı bile bilmiyorum neresi saka.
İnstagramdan ekle beni the_ilyas
Niye eklesin seni? Kadın soruyu bile gizli sormuş. Bilgin varsa görüş olarak ekle yoksa da sulanma