merhaba arkadaslar kizim 7 ayina giriyo kolunda mantar gibi kizariklar cikti bunu nasil önleyebiliriz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selam benşm bebeğimde de vardı egzama besin alerjisi yani yediklerinize dikkat etmenşz gerek yumurta domates bulgur peynir süt ve süt ürünleri alerji yapabilir bunlara dikkat edin üzerine salatalık sürün yaranın kıyafetini yıkadığınız deterjan sabun vs katkısız olmalı parfüme alerji olabilir bunlar benim başından geçti doktorun görmesinde fayda var iyi günler
Bence sedef ve egzama bende de var ama genetik. bir akraba anlatmıştı onun da bebek tatlı diye öpmüşler yanağı olmuş böyle sonradan doktor demiş izin vermeyin diye.
Cevap
12Cevap
Ciltte alerjik bir reaksiyon görüyorum ben gadası. Şu an için sakin olup doktora gitmek gerekiyor. Geçmiş olsun.
Ben egzamaya benzettim fakat bence bir cildiye ye gitmenizi öneririm. Belki alerjisi vardır. Alerji testi yapıp sonucuna göre ilaç verebilir..
Abi doktora goturun o desin mantarsa antifungal krem falan verir gecer
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İsilik gibi duruyor. Google'dan isilik hakkında araştırma yapın. Biz tuzlu su ile yıkıyoruz. Çankırı doğal kaya tuzunu şiddetle tavsiye ediyorum.
Egzama olabilir ama en iyi çözüm bir dermatolog olabilir
doktora götürmelisiniz burda minnacık bebeğin sorununu kimse çözemez en azında sağlıklı bir çözüm olmaz
Cilt reaksiyon göstermiş. Daha çok alerjen bir tepkime.
Travazol krem iyi gelir Ama doktor görsün mutlaka!
Geçmiş olsun
Cildiye götürün yediği birşey dokunmuştur çilek bal tarzı birşey mi yedi
genellikle hipp marka karisik meyve yiyiyor birde anneannesi güneş kremi sürmüs onun etkisi var mı bilmiyorum
Güneş alerjisi büyük ihtimalle. Bende de var, çok güneşe maruz kalınca kabarıp, kaşınıyor. 50 spf güneş koruyucu sürün sürekli, geçmiş olsun.
Doktora gösterin
Egzama ya da mantar
İlacını sürerseniz büyümeden önüne geçersiniz
Lütfen doktora danışın. İnternet ile iş yapmayın sağlık söz konusu burada
Alerji olmuş sanırım. nelere alerji olduğunu test ettirmeniz gerekicek.
Egzama olmuş doktora görünmesi şart yoksa çocuk çok rahatsızlik çeker kiyamam yaa.. süt çok iyi geliyor
Pudra sür. Yumuşatır en azından ilk anda.. Fazla hijyen egzamaya hatta Sedef'e de neden olabilir. Doktora götürün.
Egzama bu. Kuzenimde de vardı. Doktora gitmelisiniz. Kuzenim 2 yaşına geldiğinde geçti
Genelde bu yaşlarda olur. Sanırım egzama kolay geçer ama. Temiz tutun. Terini sıksık kontrol edin.
Kıyamam çiçeğe. egzema olabilir veya alerji. bir muayene ettirin
Egzama bu. Sabun kimyasal hiç bir şey fazla değmemeli. Aşırı sıcak banyo yaptırılmamalı. Çocuğun çamaşırları bebek özel kimyasal olmayan deterjanla yıkanmalı. Çocuk sık sık banyo yaptırılmamalı.
Doktora gitmek varken insan evladının sağlığını böyle kim olduğu belli olmayan kişilerin fikrine göre.. neyse çok uzun olucak üşendim
Yaz aylarında isilikte olabilir.
En iyisi doktora götürmek
Besin alerjisine benziyor. Siz önlemeye çalışmadan acil doktora gidin.
Ya yerim şunun koluna bak ısırmalık
bu arada egzama olabilir doktora giderseniz krem vs verecektir
@Barisg16 :))
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Egzama gibi sanırm
Alerji olabilir doktora gitmelisin
Doktora giderek
alerjisi var mı
Egzama olmuş kuzuuu.
Doktora götür.
Oyyy tontişim benim
Kaşınıyor mu
Egzema büyük ihtimal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?