Sizce taşıyıcılık yoluyla iki erkeğin veya iki kadının çocuk sahibi olması doğru mu? Doğacak çocuğun psikolojisi nasıl olur? Böyle bir ailede yetişmek ister miydiniz?
İki erkeğin taşıyıcı anne yoluyla çocuk sahibi olması konusunda ne düşünüyorsunuz?
Yargılamak bizlere tabikide düşmez. Herkesin kendi hayatı ve yaşamı farklıdır. İnsanlar istediği gibi, dogru şekilde şekillendirebilir. Fakat ben iki erkeğin taşıyıcı anne yoluyla çocuk sahibi olmasına karşı biriyim. Bir bebek dünyaya geldiği zaman annesini, babasını bilmeli. Sağlıklı bir aile de büyümeli. Seçimler ve tercihler insanlara kalmış ama ben doğru bulmuyorum. Sağlıksız bir ilişki ve bu ilişki içerisinde bir çocuk yetiştirilmesi olanaksız..
Çocuğu olmayanlar yaptırıyor kadının yumurtası ve erkeğin spermi alinip embriyo oluşturulup kadının rahmine yerleştiriliyor yani taşıyıcı kadın genetik olarak o kadın ve erkeğin çocuğunu taşıyor
çocuğun kaderi doğduğunda belli zaten onu doğuran gbi olcak kötü bişey ikisi erkek ise ikisine baba mı dicek ikisi bayan ise ikisine annemi dicek ondan ayrı çocuk okula gdecek annesi ile babası çağrılacak okula 2 bayan veya 2 erkek gdecek çocuğun psikolojisi saçma sapan bişey olur
Kazakistan dan kız arkadaşım gelmişti ziyaretime İstanbulu gezdiriyorum Ogün nakadar tıravesti si topu varsa karşısına çıktı kızın 🙂 Bende dedim onlar yeni geldi suriyeli dedim ne yapayım memleketçe vurdurmaya meyilimiyiz deseydim