Ya açıkçası ben yeni türeyen isimleri pek beğenmiyorum Asel, Liya, Erva, Lina, Alin, Alya, Minel, Nisa falan çoğu arkadaşım asel ve Erva koydu meselâ şu aralar öykü isminde çok fazla insana rastlamadım bence yinede nadir kullanılıyor..
@yerimidoldursun Ahahaj profil fotoğrafında çakma bir fotoğraf olan kız mı söylüyor bunu hiç güleceğim yoktu 🤣🤣🤣 tipine güvenmiyorsun galiba. Gerçi kalbinin çirkinliği de yüzüne vurmuştur senin. Güzel olmak da bir yere kadar gerçi insanın içi fesat ve kalbi kötü olunca.. Her türlü ofsaytsın 😉
@yerimidoldursun Ahahaj fotoğraftaki kadının arkası/arka planı beyaz galiba 😂😂 Ayrıca senin gibi olmadığım birini özenip taklit ettigin birini koymak yerine bu şekilde kalmasını tercih ederim 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öykü tek başına güzel bence ama illa ikincisi de olsun diyorsan Ada
Teşekkürler 🙏 🤗
Rica ederim 🙃
Öykü tek başına güzel bir isim.
Teşekkürler 🙏 Altta birisi köylü ismi demiş de ona cevap olsun bu yorumlar..
Güzel isim...
Öykü Nida da olabilir
Teşekkürler 🙏 🤗
Reca :)
Öykü melis sanki daha uyumlu gibi
Teşekkürler 🙏🤗
Rica ederim 🙂🙏
Öykü melis
Teşekkürler 🙏🤗
öykü ada güzel
Öykü nasıl bir isim peki
bence artık çok sıradanlaştı. ama düşüncen varsa güzel
Ya açıkçası ben yeni türeyen isimleri pek beğenmiyorum Asel, Liya, Erva, Lina, Alin, Alya, Minel, Nisa falan çoğu arkadaşım asel ve Erva koydu meselâ şu aralar öykü isminde çok fazla insana rastlamadım bence yinede nadir kullanılıyor..
Öykü ece öykü ada
Teşekkürler 🙏
Öykü Ela güzel.
Öykü Nasıl Bir İsim Peki
Güzel isim.
Teşekkürler 🙏🤗
Rica ederim.
Tatlı bir isim. Öykü = Kumsal
Teşekkürler bencede 🙏🤗
Kımın öyküsü bu kanks
Kahkaha şelalesinden bir yudum...
ldjsldnşsbsks
neden bu kadar agresifsin ya
@yerimidoldursun Agresif değilim benim sorum benim düşüncelerim begenmiyorsan başka soruya işine gelirse
Sakin olun girlsler
Kansk
üf sen evde ombre yapıp kızına öykü ismini koy ezik
@yerimidoldursun Ahahaj profil fotoğrafında çakma bir fotoğraf olan kız mı söylüyor bunu hiç güleceğim yoktu 🤣🤣🤣 tipine güvenmiyorsun galiba. Gerçi kalbinin çirkinliği de yüzüne vurmuştur senin. Güzel olmak da bir yere kadar gerçi insanın içi fesat ve kalbi kötü olunca.. Her türlü ofsaytsın 😉
senin fotoğrafın o yüzden siyah galiba. kalbini yansıtmış
yazma yazma bildirim geliyor
@yerimidoldursun Ahahaj fotoğraftaki kadının arkası/arka planı beyaz galiba 😂😂 Ayrıca senin gibi olmadığım birini özenip taklit ettigin birini koymak yerine bu şekilde kalmasını tercih ederim 😉
Güzel 👍
Teşekkürler 🙏
Güzel severim
öykü köylü ismi
Ne alakası var bence gayette güzel. Köylü isimleri gülistan, güllü, yıldız, ayşe, kadriye, emine, kezban olabilir ancak ötesi yok.
bilmiyorum bana hiç estetik gelmedi :( ada koy sadece
İleride, büyüyünce beğenmeme ihtimali?
yazdığın isimlerden en asili ada bence. iyi düşün.
Bilemiyorum ya yeni türetilen isimlerden en çok bunları beğeniyorum o yüzden sordum öykü ismini de ayrıca beğeniyorum zaten. Düşüneceğim..
Öykü Leyla