Bu kişiye ve çocuğa göre değişebilir bazı çocuklar vardır küçükken yani 1 yaşına kadar çok tatlı olurken bazı çocuklar vardır 7 8 yaşlarında bile çok tatlı bir hal alabilirler ama bazı kişiler vardır ki büyük yetişkinler yani 10 yaşında çocukları severken bazi yetişkinler vardır 5 yaşındaki çocukları hiç sevmezler bu yüzden bu soru çok öznel bir şey olmuş ama bence çocukların sevilme yaşı 1 buçuk 3 yaş arasıdır çünkü bir buçuk yaş öncesi çocuk hep ağlıyor annesi ve babası olmadan hiçbir şey yapamıyor ama bir buçuk yaşından sonra yürüdüğü için konuşmaya başladığı için daha tatlı bir hal alıyor bu yüzden benim görüşüm böyledir 😊
Çocuklar her halleri ile tatlıdır. Onlar masum, melek. Kötülük nedir bilmediklerinden hep bu tatlılıkları aslında. Bunun haricinde de belli başlı zamanlarda çook tatlı oluyorlar: 🌟Yürümeye çalışıp popolarının üstüne düştükleri zamanlar, 🌟Dişleri çıkmaya başlayınca ağızlarını bir şeylere atıp ısırmaya çalıştıkları zamanlar, 🌟Minik minik konuşmaya başladıkları zamanlar...
Bunlar genelde 0-3 yaş aralığına denk geliyor. Ama ben sınırı 6 yaşa kadar çekerim. Sonrasında bilmiş bilmiş konuşuyorlar ya haah tam o zaman benim için tatlılıklarıni kaybediyorlar. ☄☄☄
Önce kız çocukları her yaşta tatlı ve sevimli oluyorlar hatta büyüdüklerinde bile eğer kalbi kötülük ile dolu değilse sevimli oluyor, fakat erkek çocuğu 4 yaşından sonra sevimli olmayı kaybediyor.
Çocuklar her zaman tatlılar.. Ama 0-3 yaş aralığı bir başkadır.. Paytak paytak yürümeleri, tatlı tatlı bir şeyler anlatması o konuşmalara bayılıyorum resmen..
En İyi Cevaplar