Ama bazı ebeveynler 'onu giyemezsin bunu giyemezsin' diyerek çocuğu sınırlandırır.
Pekii siz çocuğunuzun giyimine karışır mısınız?
#iyiliğiseç ☄☄☄

Kendi parasını kazanana kadar benim göz zevkimi bozacak şeyler giyemez. Sade ve kaliteli giyinmesi zorunluluk olur. kendi parasını kazandıktan sonra istediğini yapabilir ama benim paramla giyindiği sürece sade ve kaliteli giyinmek zorunda saçma sapan kombinler yapamaz tuhaf saç renkleri de yapamaz orasına burasına Demir de takamaz dile takılan piercing ler gibi nefret ederim öyle şeylerden. benim paramla sade temiz kaliteli giyinmek zorundan kendi parasını kazanınca istediğini giysin.
Yolda bir kadın görmüştüm kışkırtıcı giyim tarzı ve makyajı vardı aynı tarzda çocuğunu da giydirmisti
Sonuçta o bir çocuk giyime süse meraklı olur hoşuna gider
Giyim kuşamı abartılı açık saçık bir şekilde olmazsa elbette karışmam
Çocuğumun giyimini ben tasarlarım. Rüyamda küçücük bir bebek gördüm bu arada, tırnaklarını bile gördüm. Hayır olsun. 😇
İnşallah stresli uyudum stresimi alıp götürdü sakin uyandım
Karisirim. Etrafta dünyanın sapığı var. Yaşına göre çocuk gibi giyinmeli büyük genç kız gibi değil.
Tesekkur ederim 😊
♥♥♥️
Cevap
10Cevap
Hava şartları kötüyse ve incecik birşey giydiyse illaki karışırım diğer türlü istediğini giysin sıkıntı yok.
Ben giydirceğim tabiki karışırım evlendirene kadar elim üzerinde olar🤪
Ben seçiyorum o giyiyor ama zevklerini gözetirim, anneyim ben seveceği şeyi bilirim.
istediği her şeyi giyebilir zaten çocuğumu bilinçli bir şekilde büyütürsem giyeceği şeyler o daha doğmadan benim için belli.
Çok iyi bir baba olur muşum ben, aslında da ama, kısmet değilmiş.
Hayır istediği şeyi giyebilir. Sadece güzel ve temiz görünsün yeter.
Şimdi yok ama olduğunda karışmam istediğini giyinir çocuğum
Kesinlikle karışmam istedigi neyse onu giysin. Böylece tarzı ve özgüveni de gelişir
Bu aralar sadece kendi istediğini giyiyor 😅 bazen renk uyumu olmasa da yaş 4 😂
Ben ona 2 3 tane seçenek sunarım o seçer 😂
Karışırım. Ağaç yaşken eğilir.
karışmam ne giyerse giysin herkesin özgür kararı
Hayır kısıtlamam çok abartı olmadığı sürece
Evet karışırım adamakıllı giysin velet
Karışırım karışmama da izin verir zaten.
Daha çocuk onlar ne anlarlar
Belli bir yere kadar
Yeterince
Karisirim tabikide belli bir yasa gelene kadar
Karışmam sanırım
Karışırım
karışsam da beni dinlemiyor annesi şımartıyor onu
Karışırım
Biraz
Karışmam
Karışmam
Yok ayol