Çocuklara özel çıkmış saç açıcı spreyler var ya, saça bir faydası oluyor mu? Saçı besliyor mu veya bir bakım yapıyor mu yoksa sadece saçı açıp kolay taramaya mı yarıyor?saç taramak
Çocuklar için saç açıcı sprey kullanmanın faydası nedir?
Çocuklar için olan saç açıcı spreylerin ilk faydası saçın kolay taranmasını sağlıyorlar. Bunun haricinde saçın güzel kokmasını sağlıyor, saçın ipeksi bir yumuşaklığa sahip olmasını sağlıyor, saçta kırık veya yıpranmaları önlüyor. Zararını şuana kadar görmedim. Bir yetişkin olarak bende Johnson's baby kolay tarama spreyini kullanıyorum. Ve çok memnunum. Şuana kadar bir zararını görmedim. Dediğim şekilde saçımı besledi ve parlaklik sağladı. Ayrıca bu spreyde alkol, paraben, sls gibi kimyasallar yok. #iyiliğiseç 🌟
Çocukların saçları daha narin ve ince yapıda oldukları için saç kremi kullanmak yerine saç açıcı spreyi tercih etmek daha doğru olur. Johnson's Baby ışıldayan parlaklık serisindeki kolay tarama spreyi, saçı iyi açma ve parlaklık verme konusunda oldukça başarılıdır. Çocukların saçı taranırken canı yanmasın isteyen tüm aileler, kendi saçını tararken her seferinde zorlanan yetişkinler bu spreyi rahatlıkla kullanabilir ;)
Çocukların saçları yetişkinlerin saçlarına göre daha çok karışıp taranmayacak hale gelir bu tür spreyler ise saçların dolaşıp karışmamasını daha kolay taranmasını sağlayarak aynı zamanda içindeki yararlı maddeler sayesinde saçları besler parlatır ve yumuşacık yapar güvenle kullanabilirsiniz 😊 #iyiliğiseç
En İyi Cevaplar