Merhaba. Pazartesi günü 3 günlük 2 embriyo transferi oldum. Bugün belim çok ağrıyor, adet olacakmışım gibi. Bu 3. deneme, çok korkuyorum "bu sefer de olmadı" diye. Sizce tüp bebek transferi sonrası bel ağrısı normal mi?tüp bebek transfer sonrası ağrı
Diğer 2 denemede bel ağrısı olmadıysa, bu seferki ağrı için mutlaka doktoruna danışmalısın. Ama şunu bilmekte de fayda var, tüp bebek transferinden sonra regl dönemine benzer semptomlar görünmesi normaldir. Yeter ki regl gibi bir akıntı hali olmasın. Normal şartlarda belde ve kasıklarda hafif ağrı, sızlama gibi durumlar görülebilir, dayanılmaz hale gelmeden doktora görünmekte fayda var.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Merhaba, embriyo transferi sonrasında oluşan bel ağrıları en önemli hamilelik belirtileri arasında yer alır. Aynı zamanda tutunma belirtileri olarak da sayılabilir. Ama siz yinede doktorunuza danışın
Tüp bebek transferi başarılı olduysa kendine dikkat etmeni öneriyorum. Zor bir süreç, buna göre tedbirli olman gerekiyor. Ağrılarının artıp artmadığına, kanama olup olmadığına, başka bir şeyleri fark edip etmediğine bakman lazım, kendini iyi gözlemlemelisin. Tüp bebek tedavisinde ağrılar normal kabul edilse de tedbiri elden bırakma, doktoruna anlat.
Merhaba ben ilk tüp bebeğimi yaptırdım yumurtada gayet sağlıklydi bugün 10. cu günüm test yaptım beta hgc sonuç 0.100 çıktı iki gün sonra tekrar yaptiricam sizce yükselme şansı var mı bilginiz varsa yazarmisini😔😔
En İyi Cevaplar