Merhaba. Hamile olma ihtimalim şu an yok ama merak ediyorum. Hamile olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz? Hamileliğin ilk belirtileri nelerdir? Bir kadın hamile olduğunu nasıl anlamalı? Herkeste hamilelik belirtileri aynı mıdır? Hamilelik dönemi geçiren kadınlardan cevap bekliyorum.hamilelik testi pozitif sonuç
Garip bir şişkinlik hissediyorsun eğer vücudunu taniyorsan zaten anlarsın goguslerde dolgunluk oluyor olduğundan daha büyüyor ve dokunamiyosun acıyor. Bulantı veya kusmam henüz olmadı çok fazla kasık ağrım vardı ağrılar girip çıkıyordu halsizlik vardı ve insan kabız oluyor bağırsak hareketleri yavaşladigi için bende de vardı ve idrarın rengi sapsariydi bu hamilelik belirtisi olmayabilir ama genelinde buda oluyor
Vücudumun kokusundan, sağ kasığımdaki batma hissinden anladım test yaptım. İlkinde 5 haftalıkken, ikincisinde 3 haftalıkken (doktor bile şaşırdı aa yeni yerleşmiş ki bu diye) yakaladım. Kendimi tanırım. Bende bir gariplik var diye direk hissederim. Gecikmeye gerek yok benim açımdan.
Regl döneminin gecikmesi, mide bulantısı, aşermek, baş dönmesi gibi belirtiler vardır. Gebelik testi yanlış çıkabileceğinden doktora gitmek en mantıklısı
En büyük belirti zaten ay başının geçmesidir. İkinci olarak bebek kendi varlığı 8 haftadan sonra daha fazla belli ettiği için mide bulantısı ve baş dönmesi ikinci planda öne çıkıyor.
En İyi Cevaplar