Doğum sancısını nasıl tarif edersiniz? Ne kadar şiddetli?

doğum sancısı

Sanki bıçakla karnını ikiye bölüyorlar, kemiklerin kırılıyormuş gibi hissediyorsun aslında anlık bir acı doğum yaklaştıkça acı artıyor ama çok değişik işte.
Üzerinden ayni anda 1000 tane tır gecip ustune bide ucurumdan aşağı yuvarlandığını varsay iste öyle bir aci ama tabi o kadar uzun sürmüyor acı 🤣
Abartili gibi mi sanki bu gorus?
Yok valla deneyim bu yonde ama tabi kisinin agri esigine gore degisiyor kimini yuksektir agri esigi fazla sanci hissetmez kiminin benim gibi düşüktür daha bile fazla hisseder
bir belgesel kanalında izlemistim erkeklere kadın doğum sancısı veriyorlardı elektro şok kabloları takip dayanamiyorlardi zor kadınlık çok zor
EİG için teşekkürler
Dunyanin en siddetli agrilarinda ilk bese girebilecegi anlatilir.
Cevap
8Cevap
Valla etmek bile istemem ya bir yerimiz kırıldığında ağrıdan acıdan ölürken siz bu acının kat ve katını yaşıyosunuz allah kolaylık versin sizlere
Erkeklerin en şiddetli acısı böbrek taşında olur. Doğum sırasında kalça kemikleri ayrılır ve tekrar birleşir, sanırım başka tarife gerek yok.
Offf diyorum o böbrek taşı kumu döktüm gerçekten böyle birşey böyle bir acı daha önce yasamamistim doğum sancısında o kalçalar nasıl ayrılıyor ya offff çok acı olsa gerek kadınlar gerçekten kutsal varlıklar
Okadar sancilanmama gerek kalmadan sezeryan olmak zorunda kaldım. Ama o sanciyi çekenleri gördüm Allah yardım etsin çok kötü.
Henüz yaşamadım ama bu kişiden kişiye değişen bir ağrı. Regl sancısıyla orantılı olduğu söyleniyor ama tabi ki herkesin ağrı eşiği de farklı
Ayyy sancı çok zor doğum çok kolay öyle diyim ayyyyy bir hoş oldum
Böbrekteki taş ağrısı teraziyi eşitler diye düşünüyom...
Aylik bobrek tasi dusuruyorum bana dogum sancisindan bahsetmeyin
Hiç doğurmadım bilemiyorum ama erkeklerin acı eşiğinin çok üstünde derler kadının acı eşiği daha yüksekmiş
bilimsel olarak dünyadaki en büyük acı imiş
Adet sancısın 4 5 katı
Sadece 4 5 kati mi ve adet sancisiyla ayni bicimde bir agri mi
Denemedim, ama çok kutsal olduğu kesin.
Kabız gibi olabilir mi
Ne bileyim ben hiç düşünmedim ama falekettir
Bilgim yok maalesef.
Edemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar